DESIGN Svart ryggsäck med kroppssele och kontrasterande röd dragkedja Vans Camden DX alltid billig frakt

Topshop BOSTON BUCKET Handväska gul

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fresh 'n Rebel CLAM ANC WIRELESS OVER EAR HEADPHONES Hörlurar petrol blå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Romika Laser blå Leinen alltid billig fraktTwitterElegant Joop Klockor Äkta Läderband rosa Guld Datum Urtavla och HUGO Svarta träningsstrumpor med logga bak

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VILA Vinaja Short Cardigan Peach blåsh

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SNÖ of Sweden FREYA Halsband clear

Quay Australia Evasive Fyrkantiga glasögon med svarta bågar

Pappa Sweatshirt - Genuin värdens bästa pappa tröja

BOSS Business Wear Terence Slipsar & Accessoarer

Mango PAUL Skärp svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Asics Gel-Kayano Trainer Evo H7Y2N-9590Asics Gel Tactic 3301 alltid billig fraktVersus Versace VICTORIA HARBOUR kvinnor Klocka brun och Asics HyperGel-Lyte 1191A018-001 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Air Huarache Run Ultra alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Brixton FIDDLER Mössa khaki brun cream Herraccessoarer

Mango PEPI Axelremsväska vit

Peak Performance TRAIL CAP Mössor & kepsar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

VidaXL Svart unisex kork sandal med 1 spännrem storlek 37

Jag har redan satt upp plattformen, Badrock i vinrött alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Woherrar & herrar Unisex Large Laptop Office Briefcase

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Tiempox Rio IV TF 897770-002Asics Gel Hunter 3 alltid billig fraktRalph Ralph Lauren Sunglasses RA 5150 Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rick & Morty Neon Morty T-shirt - Small

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Napapijri HAPPY DAY PACK Ryggsäck blå marine

SNÖ of Sweden Belize heart pendant set plain s

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Himla Hope Plain Sheet Sovrum 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Racer Lite EM W alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVanessa Bruno CABAS MOYEN Shoppingväska trefle och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Corinne Leather Band Narrow Bendable Hår

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Herr halsband i Stål (rostfritt), som håller livet ut .

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Elli TREND Ringar roséguldFärgn och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Rains Tote Bag Rush ShoppersLexington Home Flag Arts & Crafts Sham VardagsrumAdidas 8K Core svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Kipling DEFEA UP Handväska true beige.