River Island Neongula smockade trosor med hög benskärning Samsøe & Samsøe NOR CARDIGAN - Kofta - grå melange Vackra billiga damkläder

Sisley BASIC BOATNECK - Stickad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Samsøe & Samsøe Oscar AX shirt 10923 Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe Polly v n 10733 ÖgrönlarTwitterSamsøe & Samsøe RISS SHIRT DRESS - Skjortklänning - little italy Vackra billiga damkläder och Samsøe & Samsøe Siff v neck 6202 Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Six Ames PALLYA Ögrönlar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Skhoop Täckkjol Alaska Long Down Skirt - Svart - Dam

SAND 1629 Star Craig Normal Kostymer & kavajer

Skiny L. shirt s slv Sov och loungeplagg

SAND 3153 Bala Cuff Ögrönlar

Sloggi Bh ZERO Feel Top E - Svart - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen SAND 3305 Silk Padme New KlänningarSAND 3628 New Zihia Dress 2 KlänningarSAND 3679 S Carmin Jumpsuits och SAND 3865 Latia Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SAND 6146 Star Napoli Normal Kostymer & kavajer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Sass & Bide Klänning med blandade randiga mönster

Sloggi sloggi EverNew Midi Trosor

Sloggi ZERO-FEEL BRALETTE - Topp - svart Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Soaked in Luxury Maxiklänning Mary - rosa - Dam

Jag har redan satt upp plattformen, SAVAGE X FENTY PLUS BABYDOLL - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Soft Rebels Kyle Midi Dress Klänningar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen SAVAGE X FENTY TEDDY - Body - svart Vackra billiga damkläderSchmuddelwedda Parkas - berry Vackra billiga damkläderScotch & Soda Club Nomade classic crewneck sweat Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Solid T-shirt Bastian - Blå - Herr

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Second Female Jacka Jamie Jacket - Natur - Dam

Someday. ZEVA ANIMAL - blås - mystic forest Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Second Female Maxiklänning Larvikit Wrap Dress - Svart - Dam 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Second Female Topp Sila - Blå - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSee by Chloé T-shirt med print - happy orange Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

South Beach Exklusiv Mixa och matcha Monowire Svart bikiniögrönl

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Selected Femme SLFREGINA O NECK - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected FEMME Topp slfStandard SS V-neck Tee - Vit - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected Homme Manchesterbyxor med rak passformSelected Homme T-shirt i ekologisk bomull med blockfärgade ränderSelected HOMME Byxor slhSlim-Buffalooasis Sand Trouser B - Natur - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected HOMME Pikétröja shhAro Stripe SS Embroidery Polo - Röd - Herr.