Jack & Jones Skjorta - dark-blå Herrkläder Mammut NAIR ML HOODED JACKET kvinnor - Fleecejacka - peacoat Bra att bära bekvämt Träningskläder

Onzie LA FEMME BRA - Sport-bh - apricot Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mammut RUNBOLD SHORTS MEN - Friluftsshorts - olive Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mammut T-shirt med print - galaxy TräningskläderTwitterMango ALEX - Jeans slim fit - grön Herrkläder och Mango ANUSKA - Skjorta - röd Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Patagonia LOGO RESPONSIBILI TEE - T-shirt med print - sticker rosa Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Pearl Izumi T-shirt med print - svart Träningskläder

Mango OCTOPUS - Tygbyxor - indigo-blå Herrkläder

Petrol Industries Piké - blå smoke Herrkläder

Mango PARröd - Skjorta - rosa Herrkläder

Petrol Industries V-NECK - Stickad tröja - deep navy Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mango SET - Shorts - vit HerrkläderMango Tunn jacka - dark navy blå HerrkläderMarc O'Polo BASIC SINGLE - T-shirt med print - vit Herrkläder och Marc O'Polo LARSEN skor 3 PACK - Strumpor - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - estate blå Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Matinique TRITON - Stickad tröja - dark navy Herrkläder

Pier One HOODED - Vinterjacka - grå melange Herrkläder

Pier One Linne - mottled light grå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Pier One Stickad tröja - bordeaux Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Mennace STRIPE - T-shirt med print - vit Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pier One T-shirt med print - vit grön Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Minimum KAYSER - Tygbyxor - dark grå melange HerrkläderMizuno FLEX SKORT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderMguldTAI LOGO BASIC TEE - T-shirt - bas - svart Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Produkt CREWNECK - Sweatshirt - svart Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance DRY - T-shirt med print - university röd vit Träningskläder

Produkt PKTVIY SPLITE LOGO TEE - T-shirt med print - vit melange Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Performance DRY ACADEMY18 PANT - Träningsshorts 3 4-längd - obsidian vit Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Performance DRY DNA SHORT FLORAL - Träningsshorts - svart vit Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart metalic hematite Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance ELITE CUSHION QUARTER RUNNING SOCK - Ankelsockor - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

PULL&BEAR BERMUDA - Shorts - brun Herrkläder

PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance PHILADELPHIA 76ERS NBA SWINGMAN - Klubbkläder - blå Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Performance SHORT - Träningsshorts - gunsmoke svart Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Performance TECH PACK CROPPED TANK - Linne - rosasicle svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance Träningsshorts - monsoon blå svart TräningskläderNike SB TEE ESSENTIAL - T-shirt - bas - grå heather Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Sportswear CLUB JOGGER - Träningsbyxor - svart Herrkläder.