Santa Cruz Classic Dot 2-pack vita och svarta strumpor Selected Homme SLHPLAIN TIE Slips grå Herraccessoarer

DESIGN Svart pork pie-hatt med brett brätte och vinrött band

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superdry orange LABEL Keps grå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kalsonger i bambu 5-pack - 5 olika färger - MTwitterFila WAIST BAG Bältesväska june bug och Exklusiv stål Korthållare Jag älskar dig - alla hjärtans dag

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Stövlar Wellington strl. 39 svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

kvinnor Duffle Shoulder Bag alltid billig frakt

Salomon XA VISOR svart svart Mössor & hattar

14K guld Näsa Hoop ring Öronpiercingar

Ryggsäck, kanvas, elefanter - Flera färger

Faux Leather Large Shopper Handväska med påse

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Neymar 2-Delad Plånbok alltid billig fraktÄlg 2-Delad Plånbok alltid billig fraktX-Men Apocalypse 2-delad Plånbok alltid billig frakt och EXO OT8 2-Delad rosa Plånbok alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Världskarta Plånbok Med Myntbörs alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kvinnor Body Snake Print Shoulder Bag

Veithdia Solglasögon, Aluminium båge, Polariserande, 6588

Müsli by grön Cotton Stripe changing mattress

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Damtoalett högklackat plattform fest domstol skor SVART

Jag har redan satt upp plattformen, Halsbandsdisplay med 17st krok Smyckesförvaring, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

GAP POLKA DOT OBLONG Halsdukar & sjalar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Öronmuffar Donuts alltid billig fraktUniversal Pekskärm Vinter Handskar - GråStor sjal Azteka alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SNÖ of Sweden Connected pendant neck 42 s clear Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ladies Girl's School College Handbags

Spiral Bags PLATINUM Ryggsäck floral nightfall

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par VidaXL Tröja herr rund hals beige L 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Flicka Skor Chunky Calf Patent BRUN 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHI-TEC Originals vattentätt Messenger väska och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GANT Wool Blend Handskar alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Veronica Long cardigan svart alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pilgrim AQUARIUS 21 01 18 02 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fraas Halsduk mid gråLearn, live and hope halsband alltid billig fraktDeluxa Glasögonförvaring för 6st alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superdry FRESHMAN BUM BAG Bältesväska svart Herraccessoarer.