Dambörs   plånbok i läder - Flera färger New Era SNAPBACK Keps svart Herraccessoarer

Becksöndergaard SOLID ILONA Halsduk lilac snow

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Exklusiv Turban Zoe cerise glittrig
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Obey Clothing JUNGLE BEANIE Mössa svart HerraccessoarerTwitterReebok Classics CL Staff 6 panel cap Mössor & kepsar och Bikini wrap - Blå vit alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pilgrim LIBRA Halsband guld-colouröd crystal

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry Keps svart Herraccessoarer

Adidas Originals BUCKET HAT Hatt purglo vit

Woherrar Sparkly Crystal Clutch Purse Evening Bag Wedding

Royal RepubliQ Armband dark brun Herraccessoarer

A.Kjærbede HELLO Solglasögon guld-colouröd

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Era LEAGUE ESSENTIAL THIRTY Keps svart new olive HerraccessoarerJack & Jones JACCOLOMBIA TIE Slips fudge HerraccessoarerExklusive kortväska 20 st kort bl och 2XU Comp Arm Guard(Single) U Utrustning

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Kalsonger i bambu 5-pack - 5 olika färger - M.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Star Wars 2-Delad Plånbok alltid billig frakt

Frank Dandy 2-Pack St Paul Bamboo Boxer, röd svart

Produktnummer: 17377762

Plånbok i äkta skinn. Finns med söm runt alla kortfack och med YKK (Ziplon) blixtlås för extra lång hållbarhet. Plånboken har 14 kortfack, 2 större fack, 1 stor sedelfack, 1 transparent id/körkortsfack, 1 blixtlåsfack för mynt och 3 övriga fack. Plånboken stängs med knapp.

Specifikation:
Höjd: 11cm
Längd: 9,5cm
Bredd: 2,5cm
Material: 100% kalvskinn
Tvättråd: Tvättas ej

Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Stripe, Peacoat

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Seafolly Quilted Visor Mössor & hattar

Jag har redan satt upp plattformen, Bomullssockor Jeans Style 10-Pack, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Unisex hoodie - Sunset alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Arsenal Tvådelad Plånbok alltid billig fraktSAAB 2-Delad Multiplånbok alltid billig fraktNattlinne i blå alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jeepers Peepers Bruna runda solglasögon med dubbel näsbrygga

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

The North Face MUDDER TRUCKER HAT Keps svart grå Herraccessoarer

New Era 39Thirty Diamond Era Pittsburgh Pirates Svart keps

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par KIOMI KASCHMIR Mössa mustard 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Strumpor Svarta 16-Pack alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMoss Copenhagen KIKKA HEADBAND Öronvärmare dark grå melange och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SNÖ of Sweden Connected pendant neck heart 42 s clear Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Handväska saffiano MÖRKBLÅ alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Superdry TRIO CAMO CAP Mössor & kepsar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Charlene long ear s clear Smyckenlilafärgad väska smyckad med döskalle, avtagbar axelremNITBÄLTE MED SPIKE NITAR OCH 3 KEDJOR - 2 RAD och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det blåtooth Pannband med Mikrofon (Grå).