PUMA PUMA Phase Small Backpack Ryggsäckar Weekday Atlantic Svarta solglasögon i overStorlek-modell

Small Laurel Polo orange alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Troika Plånbok röd Pepper CCT alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mamma set Halsband o örhängen set prydda m äkta kristallerTwitterSkytten Exklusiv Korthållare med gravyr och Axelremsväskan i äkta lammskinn RANDIG5894

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ladies Skull Studs Shoulder Handbag

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Handväska med metall, tjock material, svart

YOURTURN Ryggsäck khaki Herraccessoarer

Esprit CHALKY BELT Skärp brun Herraccessoarer

SNÖ of Sweden Grand coin ear Smycken

Pilgrim NECKLACE D Halsband guld-colouröd

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Turban Cassandra rosa alltid billig fraktAxelremsväska svart liten, polyesterAdidas WOM CLITE G GL Utrustning och Kristall bröllop hår krona tiara GULD

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Turban Cassandra, Svart alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Edblad Glow earrings Smycken

6-PACK STRINGTrosa BANANA DARLING S.

Mer produktinformation

Var du än reser rymmer denna klassiska design alla dina förnödenheter, såväl din surfplatta som dina favorit sneakers. Justerbara axelband ger dig perfekt och bekväm passform.

 • Yttermaterial: 70% 600d polyester with polyuretan backing, 30% 150d polyester with polyuretan backing
 • Dragkedja i full längd
 • Tiger of Sweden Slips BOEHM alltid billig frakt

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Backpack Rucksack School alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Puma CAMPUS PORTABLE Axelremsväska elderberry, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  SNÖ of Sweden Hege neck 42 Smycken

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen The North Face HORIZON HAT Keps asphalt gråAdidas Originals MAP BAG AxelväskorT-shirt - Maserati - HERR alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Herschel Supply Co Raven RFID Kamoflagemönstrad korthållare

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Dirty Linen Insert for decorative cushion Vardagsrum

kvinnor Metal Detail Grab Tote Handbag

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Otto Kessler LIV Fingervantar svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Beaded Clutch Evening Väska För Kvinnor Ny Style 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAjax Tvådelad Plånbok alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kvinnors Högklackat Sandal emerald

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tectake Skoblock spiralfjäder 39-41.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nyckelring - PIZZA - Kompis - 6 stycken Pizza-slice och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Topshop FRANKA RING TOTE Shoppingväska naturalKIOMI Axelremsväska svart HerraccessoarerEven&Odd Handväska svart vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Champagne Kvinnor Högklackat Dam Platåskor.