Mini Bilnyckelfodral alltid billig frakt T-shirt - Äta Sova Gitarr - DAM alltid billig frakt

Pilgrim NECKLACE LIV Halsband guld-colouröd

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

T-shirt - Äta Sova Baka - DAM alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kröditkorts-plånbok-väska med 13 fack och dragkedjaTwitterT-shirt - Äta Sova Tennis - DAM alltid billig frakt och T-shirt - Äta Sova Sy - DAM alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gripsholm CUSHION COVER LEO Vardagsrum

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

New Woherrar Fashion Large Handbag Tote Shoulder Bag

T-shirt - Äta Sova Bilar - HERR alltid billig frakt

Midjeväska MultiFunktionell Perfekt för Cykling Klättring

HandväskaTwist Lock Flap Grab Shoulder

SNÖ of Sweden STAR PEARL DOUBLE Örhänge rosa clear

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Grova ringar i borstat silver i flerpackJack & Jones Blommig magväskaCasio F91WM-9A Digitalklocka med armband i silikon i svart guld och DESIGN pork pie hatt i svart filt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mamma set Halsband o örhängen set prydda m äkta kristaller.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Maria svart Basic Hoop Earring XS 10 mm PAIR Smycken

Tiger of Sweden Slips ESKOLA alltid billig frakt

Produktnummer: 17124163

Mått (ca): 90 * 60  * 20 mm
Material: läderimitation, syntetyg
Loggan är tryckt på tyg

Newport Polo vit alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Tiger of Sweden Slips DESARNOD alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Billabong STACKED TRUCKER Keps svart, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Polka Dot Print Backpack School Bag julklapp

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Charlene oval ear g clear SmyckenVit spets Bardot topp alltid billig fraktTiger of Sweden Slips JOHANN alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Strumpbyxor - nät - strumpor (6-pack)

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Bikini - Tropic Turkos alltid billig frakt

Small Laurel Polo blå alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SNÖ of Sweden Small card chain brace Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en The North Face HORIZON HAT Keps svart 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterStradivarius MIT VERSCHLUSS Handväska svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

kvinnor Fashion Handbag Designer New Style Owl Design Satchel Bag

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nedis Rund väggklocka - 50 cm,Antik stil - Svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Ted Baker CASELLA BOW PENCIL CASE Necessär dark blå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Las palmas halsband alltid billig fraktFlower gravidtopp (L, XL) alltid billig fraktTop Zip Tote Handbag-Passar bärbara datorer upp till 15.4 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Era ESSENTIAL Keps los angeles dodgers svart.