70s Kid - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt Dam T-shirt - The flirt alltid billig frakt

Topshop CLAIRE TORT Handväska grön

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dguldthy Perkins CHAIN SHOPPER Handväska blå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Summer Bohemian Elefant Klocka alltid billig fraktTwitterVit Herr T-shirt One Of A Kind Guld och Adidas Originals TREFOIL BEANIE Mössa rawamb

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Forever New CHAIN EDGE Kugrönväska guld

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

School Backpacks Canvas Casual Backpacks for Girls for Teens

Herr t-shirt - The future is female

Stormparaply Svart alltid billig frakt

Anna Field Shoppingväska turquoise

Svart ryggsäcken i slitstark tyg SJL1087 45x33x16 cm

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hologram Fanny Pack alltid billig fraktAnna Field Kugrönväska vitStrandklänning - Boho rosa alltid billig frakt och Dam T-shirt - Independence alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herr t-shirt - The flirt alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dguldthy Perkins BAR Kugrönväska rosa

Small Laurel Polo vit alltid billig frakt

Produktnummer: 18260808

T-shirt i mycket hög kvalitet.
Material: 100% bomull

Storlekstabell (cm):
XS - Bredd 41.5 Längd 62
S - Bredd 44 Längd 63
M - Bredd 46.5 Längd 64
L - Bredd 49 Längd 65
XL - Bredd 51.5 Längd 66
2XL - Bredd 54 Längd 67

Bikini Neon alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

ATLAS DESIGN BRACES DOTS Övrigt

Jag har redan satt upp plattformen, Woherrar Beaded Rhinestone Clutch Bag Evening Prom Party Wedding, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Thomas Sabo Charm pendant unicorn Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Selected Homme Eco friendly Runda solglasögon med tonade glasT-shirt - Äta Sova Spela - DAM alltid billig fraktT-shirt - Äta Sova Chef - DAM alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eastpak DOGGY BAG CORE FärgS Bältesväska svart

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Vanzetti Skärp kupfer metallic

Bambustrumpor 5-Pack alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par ATLAS DESIGN TIE PIN FLAT Slipsar & Accessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Edblad Thassos Bracelet Mini Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt - Chevrolet - DAM alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SNÖ of Sweden Connected pendant ear g clear Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger SNÖ of Sweden Luna ear rosé clear Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected Homme SLHOLIVER TIE BOX Slips sand Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Gripsholm CUSHION COVER AVA GOTS VardagsrumExklusiv stål Korthållare Jag älskar dig- alla hjärtans dagHerschel ABBOTT BEANIE Mössa navy och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Små Formad Afton clutch väska Crystal Diamante Heart.