ALDO MEACHAM Solglasögon medium grön Handväska CROS BODY MESSNGER BAG alltid billig frakt

DESIGN Porkpie-hatt i kamelfärg med diamantkrona

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Polka Dot Satchel Handväska alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Afton clutch väska Hard Case RhinestoneTwitterBread & Boxers V-Neck, svart alltid billig frakt och Reclaimed Vintage Svarta solglasögon i cat eye-modell endast hos

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dguldthy Perkins D RING XBODY Axelremsväska grå

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

New Era TEAM TRUCKER COLOUR BLOCK Keps svart röd Herraccessoarer

T-shirt - Det sägs att lycka...Porsche

Becksöndergaard SOLID ILONA Halsduk burgundy

Partyväska med knogringar och ädelstensimitationer

New Look DELI ROUND WEAVE Handväska svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Herr t-shirt - Jag är rödan stördKari Traa TRAA BEANIE Mössor & hattar3 Pack vit Boxershorts-Högstaberg kalsonger och Dam T-shirt - Not afraid to sparkle

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herr t-shirt - Fuzzy Weather alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dam T-shirt - Luke + Lorelai alltid billig frakt

VidaXL Tröja herr v-ringad svart XL

Skmei Herr Digital Klocka Ljus Stoppur Larm Sportklocka Bekväm

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

SNÖ of Sweden Luisa big pendant ear s mix light rosa Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Boozt Merchandise Snapbackcapw.3Dlogo Mössor & hattar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Unisex collegetröja - Feminista alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Svart Dam T-shirt Unicorn Guld alltid billig fraktRöd axelremsväska med döskallemönster och nitarHerr t-shirt - Sunset alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gravid- & Amningslinne blå S alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Midje- och höftskärp med kedja och kulor

Unisex collegetröja - Shine all day

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jeepers Peepers Runda solglasögon med blåaglas 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Alla hjärtans dag Exklusiv Korthållare med gravyr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReebok Classics CL Printemp Ete Cap Mössor & kepsar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Hairdressing Scissors Tool Kit Hair Scissor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Eastpak SPRINGER Bältesväska svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Snygg Klänning - Butterfly mönster och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen T-shirt - Dacia - DAM alltid billig fraktMissguided CHAIN TRIM CROC CROSS BODY BAG Axelremsväska svartALDO UMIDIEN Halsband peach och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Spirit Lux - Klocka med presenförpackning.