Tröja flossad alltid billig frakt Amningsbh Lace Microfiber Carriwell Vit

Bröllop hår krona tiara alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mössa Pokemon - Charmander Beanie
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Ankelstrumpor Svarta 10-Pack alltid billig fraktTwitterKanvas väska medelstor - Flera färger och kvinnor, Mens Pure Sheep Wool Fleece Sheepskin Toffel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones premium Svart läderskärp

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Björn Borg Iconic Cotton Bra, grå Melange

DESIGN Skinnskärp för jeans med cirkelspänne

New Look MARBSSTRUCTUröd X BODY Axelremsväska svart pattern

Plånbok OD329BK-YW alltid billig frakt

Fritzi aus Preußen lila CARIBOU Plånbok blåsh

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Amningsbh Ekologisk Svart alltid billig fraktLadies Fashion Rhinestone Studded Hard Box Bridal clutch bagVit Herr T-shirt Unicorn Guld alltid billig frakt och Dguldthy Perkins CHAIN RING Kugrönväska grå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Summer Bohemian Elefant Klocka alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Herr t-shirt - Not your girl alltid billig frakt

Woherrar Fashion Tote Bags Designer Shoulder Handbags

Produktnummer: 709721

Tröja i flossad polyacryl. Märke: Maison de Helen. V-ringad i halsen .
St L: Byst 110 cm Längd 60 cm Ärm 61 cm.

VidaXL Tröja herr rund hals svart M

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ryggsäcken, 45x35x14 cm Modell 2019 KX7226

Jag har redan satt upp plattformen, Dam T-shirt - Fantastisk mamma alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Sunheroes Solglasögon fierry röd metal real röd revo polarized Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Herr t-shirt - Lathet, varför göra idagHerr t-shirt - Äta, sova, fiska alltid billig fraktSexy KouCla, Finstickad tröja med spets, Turkos och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas STEEL BTTL 0,75 Utrustning

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Clutchväska med retro motiv -London

Dickies HIGH ISLAND Bältesväska svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par AJ Morgan Gröna fyrkantiga solglasögon med smala guldfärgade bågar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Ellesse Asti Svart keps med märkeslogga 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAxelremsväskan i äkta lammskinn VÅG5894 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pilgrim NECKLACE J Halsband guld-colouröd

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Pilgrim EARRINGS SAKI Örhänge guld-colouröd.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Morgonrock i blå med blomma alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen T-shirt - Maserati - DAM alltid billig fraktSelected Homme TIE Slips svart HerraccessoarerAxelremsväska Tassel svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Slips från Tiger of Sweden alltid billig frakt.