Björn Borg Micro Shorts BB Court Borg Performance, svart Beauty WOW World of Warcraft Troll Bilnyckelfodral

Plånbok i äkta italienskt oxskinn

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Spider-Man Bilnyckelfodral alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Armband Paracord Naimakka Classic svart 21cmTwitterChevrolet Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Super Mario Run rosa Plånbok alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Porsche - HERR alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Mössa från J.Lindeberg ST MORITZ STRUCTURE HAT

Avengers Infinity War Bilnyckelfodral

Happy Plugs Hörlurar vit Herraccessoarer

Medelstor plånbok med 18 kortfack - Flera färger

U7 Flätat Armband av Imitationsläder - Brun

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marcus & Martinus BilnyckelfodralFortnite Season 7 BilnyckelfodralThe Last Guardian Bilnyckelfodral och The Maze Runner Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fiat 1968 Logo Bilnyckelfodral alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

AJ Morgan Fyrkantiga blå solglasögon

Bola Litet hjärta alltid billig frakt

Produktnummer: 15241037

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Snygg kalsong i mikrofiber, anpassad för träning.

Material: 88% polyamid & 12% elastan.

Hvisk Tube Circle Earrings Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

2-Delad rosa Plånbok Enhörning alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Twisted Tailor Randig slips med blommönster, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Manchester United Tvådelad Plånbok

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen 18K Guldfyllda Guld Filled gulddoublé Ring18K Vitguld Guldfyllda gulddoublé Filled CZ Ring Pärla18K rosa Guldfyllda Guld FILLED gulddoublé armband 2156mm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bola Blå med tofs alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nicce Svart flight-bag med logotypband

Axelremsväska kanvas slitstark - Flera färger

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Troika Färgi Clear Mind alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Dam T-shirt - Keep calm hippie alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterStrandklänning - Spets Två färger och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Anna Field Ryggsäck cognac

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Halskedja Pansarlänk Curb cuban rostfritt stål 316L 5 mm olika l.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Icon Brand silverfärgad klackring med ingravering och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen T-shirt - Äta Sova Spela - HERR alltid billig fraktClutch Väska Sequin Peacock alltid billig fraktT-shirt - Äta Sova Måla - HERR alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt - Äta Sova Fiska - DAM alltid billig frakt.