T-shirt My Warmup Is Your Workout Dam Frank Dandy Sunset Boxer - röd alltid billig frakt

Axelremsväska Molly alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Herrklocka Datum Unisex alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Dam Scarf 90x90 - Apple alltid billig fraktTwitterThe Walking Dead Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Citroen Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bikini Sailor Blå alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Edblad Circle Bracelet Matt guld Smycken

Jaguar Bilnyckelfodral alltid billig frakt

New Era kvinnor MLB SEASONAL 9FORTY NE Mössor & hattar

Pokemon Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Nixon ICONED TRUCKER Keps all navy

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Maybach Röd Logo Bilnyckelfodral alltid billig fraktSolskydd Suncovers Solglasögon Utanpåsolglasögon.NBA Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Lotus Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armband Paracord Naimakka Classic svart 21cm.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Honda MC Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Snygg Klänning - Blommiga klänning

Produktnummer: 2553851

Material: 100% bomull

Exklusiv Korthållare Kröditkortshållare med 6 fack

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Selected Homme Solglasögon demitasse Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Gula Rosor Bilnyckelfodral alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

The Hobbit 2-delad Plånbok alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen BMW MC Bilnyckelfodral alltid billig fraktDKW Bilnyckelfodral alltid billig fraktDesigner Woherrar Knuckle Clutch Crossbody purse Evening Clutch och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

2-Pack Boxerkalsonger Bambu alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Rostfritt stål ring 6 cirkel låsad staplad 10mm

Glasögonsnöre rosa pärlor alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lång franshalsband med färgglada pärlor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Korthållare 15 kort - Plånbok Pop-Up i Aluminium - RFID 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFLUFFIGA ÖRONMUFFAR RÖD MED VITA INSLAG och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armband Unikt Design Brons Trä Lampwork Lava Glas

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Herr t-shirt - Shh Bakiströja alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Herr t-shirt - Spara vatten, drick ÖL och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Svart Dam T-shirt Queen Vit alltid billig fraktAdidas Originals CLAS CAP CAMO Mössor & hattarDam T-shirt - Too glam alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fila Slide Vit keps med logga.