DESIGN Svart brett skärp i läderimitation med halvmåneformat hamrat silverspänne ALDO CRUNIA Solglasögon rosa miscellaneous

T-shirt - Äta Sova Bågskytte - HERR

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Sunheroes Solglasögon pale guld-colouröd brun Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen The Beagles Beagle Hund - T-SHIRT - HERRTwitterT-shirt - Triathlon - DAM alltid billig frakt och Nike Sportswear HERITAGE HIP PACK Bältesväska indigo storm indigo fog svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Äta Sova Breakdance - DAM

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

T-shirt - Äta Sova Game - HERR alltid billig frakt

Icon Brand GEN 3 BRACELET Armband grå Herraccessoarer

AJ Morgan Bronsfärgade runda solglasögon

Adidas Originals FEST BAG CASUAL Axelremsväska olive Herraccessoarer

SNÖ of Sweden Penny coin round ear plain g Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen T-shirt - Onödiga Dagar - DAM alltid billig fraktThomas Sabo Round belcher chain SmyckenThe Beagles Beagle Hund - T-SHIRT - DAM och Urban Classics CHAIN SUNGLASSES Solglasögon svart svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Playsuit Ida Bloody röd alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

T-shirt - Vegan - HERR alltid billig frakt

New Era 940 LEAG BASIC NEYYAN Mössor & kepsar

SNÖ of Sweden Jacqueline big pendant ear Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Tiger of Sweden Slips DAMERAU alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Los Pollos Hermanos - T-SHIRT - DAM, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

SNÖ of Sweden Charlene oval ear s clear Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Sportswear METAL FUTUR Keps midnight navy svartShe Needs A Dog And Wine - T-SHIRT - DAMDoctor Who Bilyckelfodral alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tiger of Sweden Slips CANAPINE alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

PAW Patrol Paraply alltid billig frakt

Edblad Circle Necklace Small Matt guld Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Maserati Bilnyckelfodral alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Super Mario Luigi Bilnyckelfodral 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRUNDA KATT SOLGLASÖGON BRUN alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Icon Brand Angel City Trick Wallet

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Gorgeous Satin Rouched CLUTCH VÄSKA.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Woherrar Diamante Pearl Clutch Evening Purse Handbags For Wedding och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen SKMEI-9130 38mm alltid billig fraktBröllop pärla blomma kristall hår SETAfton clutch väska Hard Case Rhinestone och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Ormskinnsmönstrat jeansskärp i läder med spänne i silver.