Set Örhängen Halsband Molekyl Serödonin Kemi 3-delat Magic Silm _ Rumplyft - Formare alltid billig frakt

Dguldthy Perkins TASSEL RING MINI XBODY Axelremsväska ochre

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pilgrim EARRINGS HARPER Örhänge guld-colouröd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Munthe NIKEL Mobil accessoarerTwitterUnisex långärmad t-shirt - Queen Guld och Mint&berry Scarf gul svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Herr t-shirt - Skäggmätare alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

WFTW guldringar i 3-pack

Pieces PCDACE LONG SCARF Halsduk winetasting

T-shirt - Äta Sova Lärare - HERR

T-shirt - But First Let Me Take A Selfie - HERR

T-shirt - Äta Sova Vetenskap - HERR

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Puma CORE SEASONAL SHOPPER Shoppingväska peacoatT-shirt - Cunt - HERR alltid billig fraktT-shirt - It’s Not That I Don’t Like You - HERR och T-shirt - It’s Not A Competition - DAM

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det The Beagles Beagle Hund - T-SHIRT - HERR.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Im Not Lazy - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

T-shirt - Äta Sova Revisor - DAM

Produktnummer: 18653356

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Set med ett par örhängen och ett halsband. Berlocker med molekylen för Serotonin.

Mått:

Kedja: 50 cm

Örhängen: 4,5 cm inklusive krok.

Berlock: 2,5 x 1,5 cm.

Material: Antiksilverpläterad metall, tibetsilver, nickelfri krok.

Jeepers Peepers Slglasögon med blå glas och strass

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

The North Face SUN STASH Hatt grå

Jag har redan satt upp plattformen, svart on svart T-shirt - STARDUST - HERR, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Burton Mössa true svart Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Icon Brand FACE THE WRAP Armband svart HerraccessoarerT-shirt I Like To Party Dam alltid billig fraktT-shirt - Think Outside The Box - DAM och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Lincoln - HERR alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Konjaksbrun plånbok i oxläder alltid billig frakt

Viranny Knot top Earth röd alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par The Hunger Games Bilnyckelfodral alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Drömfångare rosa Plånbok alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSushi Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY ONLORANJE Scarf blåsh

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Höftskärp med spräcklig ringkedja.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av New Ally nell amningströja Mineral blå (L, XL) och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Smyckeskrin Ring Halsband Örhängen10K Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring STORLEK 18Ladies Beautiful Gorgeous Hard Case Evening Clutch Handbag och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Look CORE LEATHER BELT Skärp tan Herraccessoarer.