10K SVART Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring STORLEK 17 Im So Good At Sleeping - T-SHIRT - DAM

Damklocka Visa med Natoband alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Varm modern scarf alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen T-shirt Stay Wierd Dam alltid billig fraktTwitterT-shirt - Äta Utan Att Bli Fet - HERR och T-shirt - Singel Blir Snart Album - HERR

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Magi Plånbok Kröditkort ID Sedel Klämma Kontanter Grön

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Svart brett bälte i sadelgjordsväv med lång ände och D-ring

T-shirt - I’m Not Lazy - DAM alltid billig frakt

Vit herr t-shirt - Class of 2017 alltid billig frakt

T-shirt - Tack Wikipedia - HERR alltid billig frakt

Fila 2-pack kalsonger - Flera färger

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen T-shirt - Crazy Cat Lady - DAM alltid billig fraktKinda Gay Okay Really Gay - T-SHIRT - HERRSNÖ of Sweden Sence small stone ear Smycken och T-shirt - Äta Sova Fysik - HERR alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt - 3 - DAM alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Originals TREFOIL TRUCKER Mössor & hattar

Anna Field Handväska gul

Dam T-shirt - Make it happen alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok ACT CORE S GRIP Weekend & gym väskor

Jag har redan satt upp plattformen, T-shirt - Äta Sova Simma - DAM alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Armband Shadowhunters Isabelle Lighthouse orm snake

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen T-shirt - WTF - HERR alltid billig fraktT-shirt I’m Not Lazy Dam alltid billig fraktT-shirt - Don’t Try To Outdrink Me - DAM och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Björn Borg BB Hector Tee Short Sleeve, Camo

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Plånbok Retro Brittiska Flaggan - Union Jack

Armband Shamballa Makramé Glas Mässing

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par T-shirt Find Joy In The Journey Dam 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en T-shirt - When Someone Read Your T-shirt - HERR 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt - Riktiga Män Luktar Diesel - HERR och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Edblad Monaco Bracelet Thin Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger WOW World of Warcraft Draenei Bilnyckelfodral.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Infiniti Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Maze Runner The Scorch Trials BilnyckelfodralHearthstone Bilnyckelfodral alltid billig fraktKortfodral av aluminium med signalblockering RFID 2-pack svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Liten aftonväska med strass diamanter, svart.