Classic Army Plain Hat Cadet COMBAT FIELD MILITARY CAP STYLE SNÖ of Sweden Glow ear s clear Smycken

Kvinnor hårband bröllop diadem Blommor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

T-shirt - I Hate Shirts With Words On Them - DAM
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kossa Muuuu - T-SHIRT - DAM alltid billig fraktTwitterSNÖ of Sweden Jolie brace g gul Smycken och Pieces PCSOJA EARRINGS Örhänge bright vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Krokodil Flap Clutch Handväska alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Armband Kim Kardashian alltid billig frakt

T-shirt - Världens Bästa Morbror - HERR

Korthållare 15 kort - Plånbok i Aluminium - RFID-skydd - Guld

Cat Cuss Katt - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Polka Dot Satchel Handväska alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen T-shirt Pajamas All Day Dam alltid billig fraktT-shirt - Bad Example - DAM alltid billig fraktT-shirt - Dj Yoda - HERR alltid billig frakt och ALDO NYDORENIA Solglasögon svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt Stay Wierd Dam alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Snide Tassel Statement Halsband alltid billig frakt

Reclaimed Vintage Inspiröd Roséguldfärgade cat eye-solglasögon i metall

Produktnummer: 16324831

Classic Army Plain Hat Cadet COMBAT FIELD MILITARY CAP STYLE PATROL Baseball

100% Brand New, High Quality

Gender: Unisex

Size: Adult Regular

Material: 55% Cotton 45% Polyester

Style: Baseball Cap

Theme: Military

Package Included:1 × Cap

Dam T-shirt - Dog face alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Häxkittel - Stor - Stor alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Selected Homme Ficknäsduk vit Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Rostfritt stål halsband + armband Set 5mm

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen T-shirt - Spocky - HERR alltid billig fraktT-shirt - Straight Outta Sverige - HERRT-shirt - Hårdrockare Är Också Människor - DAM och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Herr t-shirt - Carrie + Mr. Big alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Herrklocka armband läder alltid billig frakt

Flickor Kändis Flap Clutch Dam Bröllop Prom Party Kväll Handväsk

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Flat Earth Army - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Björn Borg Micro Shorts BB Solids Performance, svart Beauty 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSyster P Sparkle Bracelet Star guld rosa Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Beer Belt alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger URBAN CITYCAMOUFLAGE PILOTMÖSSA SKOTERMÖSSA.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av T-shirt - Harvard (Skoja Bara) - HERR och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen T-shirt - Not With Stupid Anymore - HERRIron Man Bilnyckelfodral alltid billig fraktMoto Guzzi Svart Logo Bilnyckelfodral och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det The Hobbit An Unexpected Journey Bilnyckelfodral.