Yogastrumpor   Hälstrumpor - Large Brosch Kristall Bröllop Trollslända

Halsduk Faux Fur Trim alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mango Snake print scarf Sjalar & halsdukar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fluga Oktoberfest Justerbar alltid billig fraktTwitterNavelpiercing Zircon alltid billig frakt och Pilgrim EARRINGS VIVI Örhänge guld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vintage Wayfarer Round vit alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Graviditetsgördel Svart L alltid billig frakt

Kjol GOTH QUEEN Satin Spets Storlekar S M L

Plånbok skinn alltid billig frakt

Sol Läsglasögon Pilot +2.50 Duga Svart

Ryggtryckt förnamn t-shirt i vit alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Svarta Retro Cateye Glasögon Klarglas Klart Glas utan StyrkaSolfjäder - Stor 27cm alltid billig fraktArmband Unikt Design Brons Vintage Lava Frödsduva Peace Blå och UNMADE Copenhagen Alta bandana Sjalar & halsdukar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det 2-PACK Svarta eller Vita Beanies Mössor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Only & Sons Brunt skärp

KIOMI Solglasögon rubberized navy Herraccessoarer

Produktnummer: 17254892

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Yogastrumpor/Tåstrumpor

Mjuka och härliga strumpor - Som att vara barfota men ändå varm
Tårna är fria att röra sig som dom behöver - perfekt vid yoga och annan träning som kräver balans.

Storlek: Skaft 15cm till häl - 13cm från häl till tå
Material: Nylon

DESIGN 2-pack skärp för höfter och midja med åttakantigt och runt spänne

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Svart smalt läderskärp med matt svart spänne med två ringar

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Mattsvarta runda solglasögon med lila graderade glas, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Polo Ralph Lauren Svarta sportstrumpor i 3-pack

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nicce Vita sportstrumpor med logga i 3-packHappy Socks Rock n' roll Randiga strumporDESIGN Dolda strumpor med ränder i 5-pack Spara och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

YOURTURN 3 PACK Skärp svart navy khaki Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Omlottkjol alltid billig frakt

Ekologisk Komfortbh Vit alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par TRUCKER KEPS - VIT OCH GRÖN alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pokemon Go Nyckelring alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterWorld of Warcraft Legion Nyckelring och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Touchscreen vantar från Puro storlek S M

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger SVART LÄDERARMBAND alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Läderplånbok med gott om plats, 11 olika färger och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen 18K guldpläterad SET Kristall alltid billig fraktGlitterbälte Svart - One Storlek alltid billig fraktBuddha armband från Proud Lady alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ros blomma hårnålar Bröllop 10ST PACK.