Herr Armband Pansarlänk Rostfritt stål 316L 21 cm  8 mm ALDO Nedhängande stråhatt med fransar

Klänning svart vit lila med leopard mönster

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Ellesse Latan Vit keps med logga i ombre
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fashion Only Flapover Twist Lock Clutch PurseTwitterWoherrar Flap Clutch Bag Fashion Evening Bag Wedding Prom Purse och Mössa med blåtooth-headset, rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rolls-Royce Bilnyckelfodral alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SAAB Bilnyckelfodral, Logotyp Innan 1969

DESIGN Blå djurmönstrad basker i fuskpäls

Star Wars Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Pieces Pilotsolglasögon i overStorlek-modell

Korthållare, äkta skinn med sedelfack, plåtförstärkt foder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen River Island Brun baseball-keps med monogramDESIGN Genomskinlig magväska i crossbody-modell med tryck och neongröna kantbandNike Palmmönstrad magväska med futura-logga och Leggings med dödskalle Halloween alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armband OOAK Unikt Handgjort Design Strass Syrenlila Brons.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Even&Odd Kugrönväska rosa guld

Magväskan i slitstark tyg, 17x10x6 cm

Produktnummer: 15255764

Pansarlänk stålarmband 
Material: Guldfärgad 316L Stainless Steel 
Storlek 
Längd 21 cm
Bredd 8 mm

Vikt: 22,6 g
Nickel- och blysäkra enligt EU-standard

 

Lionel Messi Bilnyckelfodral alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Armbandsur Geneva Quartz - Roséguld

Jag har redan satt upp plattformen, Varg Svart T-shirt alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Unisex Pansarlänk Kedja i AISI 304 stål 45 cm. lång , 7 mm bröd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Hälkuddar (2st) - Mjuka skoinlägg för hälen - Hälinlägg i gelMango Man Contrast bead bracelet SmyckenMango Cat eye sunglasses Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Halskedja Figarolänk Rostfritt stål L 55 cm B 10 mm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

T-shirt - Sorry I’m Late - HERR alltid billig frakt

Clutch väskaKvinnors hårda Kväll Handväskor För Bröllop Natt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kortfodral The original ride beetle -metall 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Today Has Been Cancelled - T-SHIRT - HERR 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt Secret Of Getting Ahead Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

FLUFFIGA ÖRONMUFFAR RANDIG RÖD, BLÅ OCH VIT

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger T-shirt - Jag Har En Vacker Dotter - HERR.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av svart on svart T-shirt - MUSIC - HERR och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Happy Socks Big Dots blå alltid billig fraktPlånbok Retro Tasmanian Devil - Taz (Looney Tunes)Kugrönväska Glitter rosa Stor alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Somrig Bodycon (tub) klänning - Begränsat antal.