Keps PAPPA MED BOKSTÄVER I REFLEX ALDO CRUNIA Solglasögon brun

T-shirt - Don't Give Up On Your Dreams - HERR

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mamma T-shirt - Det är så här en helt fantastisk Mamma ser ut
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen T-shirt Morfar nr 16 alltid billig fraktTwitterT-shirt Sverige med Flagga alltid billig frakt och Örhängen Halsband 3-delat Set Livets Träd Höst Tree Of Life

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango Asymmetric shell earrings Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Gestuz Mobile covers TPU MS19 Mobil accessoarer

Skosula för löpning (storlek 38-45)

Harry Potter Dumbledore's Army Bilnyckelfodral

Födelsedag T-shirt - Det tog 60 år att bli perfekt

Dam Scarf 90x90 - Hästar alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Sandformar Alfabet alltid billig fraktT-shirt Jag slutade med sex... nr 23Atelier Cologne rosa ANONYME SOAP 200 GR Home och AJ Morgan Persikofärgade cat eye-solglasögon

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fashion Only Flapover Twist Lock Clutch Purse.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Gräddvit stråhatt med vintage-inspirerat band

Atletico Madrid Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Produktnummer: 1814740

Svart Keps med bokstäver i reflex
se bild 2 som endast visar den reflekterande effekten,
och där bokstäverna tyvärr flyter ihop vid fotograferingen.
Annonsen avser keps nr 1 med reflexbokstäver.
Material 100% bomull
Storlek One-size. Kan justeras med kardborre i nacken
Bilden är illustrativ och textens storlek kan skilja sig åt

Drömfångare Bilnyckelfodral alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Minecraft Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Classic Lace Babydoll alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Daimler Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Armband OOAK Unikt Handgjort Design Strass Limegrön BronsT-shirt - My Back-Up Plan - DAM alltid billig fraktT-shirt Home Is Where Your Mom Is Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ladies Satin Clutch Evening Bag for Out Night Party

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

KIOMI Skärp brun Herraccessoarer

New Era 9forty NY marinblå keps

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Era LEAGUE ESSENTIAL 9FORTY Keps dark grön optic vit Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en T-shirt - Shits And Giggles - DAM 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt - Cow - HERR alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Designer Woherrar Ruched Satin Clutch With Crystal Decoration

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger T-shirt - Jag Är I Form - DAM alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Bad Cat - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen BECKSÖNDERGAARD Shell Hairclip HåraccessoarerWink - T-shirt alltid billig fraktSNÖ of Sweden Jolie brace g orange Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det No Prob Llama - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt.