Halsband - bohemisk vintage stil trä och stenar 10K SVART Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring STORLEK 19

Top Secret - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Twisted Tailor JAGGER Fluga mustard Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans SPICOLI 4 SHADES Solglasögon sunny lime svartTwitterKroppssmycke för bikini - smycke - kropp (2-pack) och Kårby Organics Bog Myrtle & Sage Home Mist Vardagsrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Aluminium korthållare RFID alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Buddha armband Röd 2-pack alltid billig frakt

Vans KEECH SHADES Solglasögon svart vit

Food My Favorite Things - T-SHIRT - HERR

Nike Sportswear HERITAGE 86 Keps svart svart

Bröst - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Läderhandskar fingerlösa - Stickad och svart läderIdrödtssula blå alltid billig fraktLivia Corsetti Fashion, Yasti Chemise, och Puma CORE SHOPPER Shoppingväska ponderosa pine pale rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Midjeväska med flaskhållare och mobilfack - grön.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lea gravidkjol (L) alltid billig frakt

Scarab Multiverktyg alltid billig frakt

Produktnummer: 14044132

Detta väldigt fina halsband har många trädetaljer och stenar samordnade på ett vackert sätt för den rätta känslan. Kombinerat med silver. Stilen är vintage och bohemisk, och halsbandet är 100% handgjort och håller en bra kvalitet. Halsbandet är passande med de flesta klädesplagg såsom långklänningar, tröjor, t-shirts mm både till vardags och vid festligare tillfällen. Denna modell kan justeras för valbar längd.

Specifikation: 
Halsbandets längd: 33 cm, omkrets justerbar upp till 58 cm.
Färg detaljer: röd/svart/turkos//blå/grön/silver
Material: Agate, turquoise (mineraler/sten), trä, silver.
Vikt: 47 g ca
Justerbart för att enkelt ställa in valfri längd.

Must Blake svart Dress Sally&Circle

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

SNÖ of Sweden Riva small oval ear Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Mormor t-shirt - flera färger - Blom, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

T-shirt - Analklåda - HERR alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen T-shirt - Tjejer med hjärna - Kör bil med stjärna nr28T-shirt Blond & Smart alltid billig fraktKorthållare 12 kort Plånbok Pop-Up - Aluminium - RFID-skydd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

lila Rosor Bilnyckelfodral alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Pieces Cat eye-solglasögon med utskuren båge

Star Wars Logo Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par HUGO Träningsstrumpor med stor spegelvänd logga i 2-pack 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Premium 100% Cotton MARPAT Bandana 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLos Pollos Hermanos - T-SHIRT - HERR och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guldfärgad halsband döskalle med vita kristaller

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger T-shirt - Forever Young - DAM alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pärla smycken dubbel halsband armband örhänge set och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Liebeskind Berlin ASA Armband svartT-shirt - Everyday I’m Shufflin - DAMVintage Supply SQUARE COLOUröd LENS SUNGLASSES Solglasögon guld-colouröd grön och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gameboy - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt.