ALDO GARDORIA Örhänge light rosa Pieces PCNELLIE HOOP EARRINGS 2 PACK Örhänge guld-colouröd

Esprit CHUN Mössa mauve

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Anna Field Skärp off-vit
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Plånbok Walk on water rosa alltid billig fraktTwitterDucati Nyckelfodral alltid billig frakt och  Essentials Maternity 2 PACK Midjeskärp svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Same Shit Different Day - DAM

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Cool guldpläterat smyckeset alltid billig frakt

Myntväska plånbok med guldmeStorlekrbete

Nike Sportswear METAL FUTUR Keps anthracite svart Herraccessoarer

RFID kortfodral - Tru Virtu Oyster

svart Sheep - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Stradivarius Svarta cat eye-solglasögon i minimodellStradivarius Stora svarta cat eye-solglasögonDAMTOALETT HANDVÄSKA OCH PLÅNBOK alltid billig frakt och 10K VIT Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring STORLEK 18

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vans SPICOLI 4 SHADES Solglasögon sunny lime svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Armband 22.2cm äkta läder Swejuwel

T-shirt - Jag Vill Gå Hem - DAM alltid billig frakt

T-shirt WAZZAAA Dam alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

T-shirt - LA - DAM alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Kortfodral -CCC Night Sky alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Konplott CLEO Örhänge grön

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Sexy KouCla, Finstickad tröja med spets, Grå eller RödSOLGLASÖGON SPORT BRAVE SVART GULGULA ÖRONMUFFAR LARV alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Smile - DAM alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Halsband docka klänning strass svart

Mint&berry Scarf dark blå

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kristall Hängen Halsband 18K guldpläterad 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Originals Svart solhatt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterArmband Design Handgjort Unikt Vintage Lera Träpärlor Sari Siden och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pappa T-shirt & leksak i ett alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger T-shirt - Det Man Inte Minns - DAM.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Zign Skärp dark brun Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Exklusiv Turban Emma alltid billig fraktT-shirt - Don't Give Up On Your Dreams - DAMPilgrim Pilgrim Bracelet Classic Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt Guitarist herr alltid billig frakt.