Camper Peu Cami alltid billig frakt Solglasögon Metall Pilot 4Form Guld

10 st Hårnålar blomma med vita kristaller

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

OverStorlekd Zebras orange alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Solglasögon Trend Rund Tortoise Blå OljeglasTwitterHalsband Brons Tvillingarna Gemini Stjärntecken Zodiac och Blomdahl Örhängen MP Butterfly 5 mm finns i fler färger.

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spiral Bags PRIME BUM BAG Bältesväska nightrunner Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Keps No 21 Vit alltid billig frakt

Metal Pilot Headline blå alltid billig frakt

18k Guldfyllda Guld Filled gulddoublé CZ hjärta Örhängen lila

Clubmaster Matte blå alltid billig frakt

Pleat Pants alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Ring 316 stål svart slät ring US10Wayfarer San Francisco rosa alltid billig fraktSolglasögon Pilots Thour Tortoise Grå och Asymmetric Zebra orange alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Halsband Brons Vikingaskepp Vikingar Vikings Nordmän Norse.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Doctor Who Weeping Angels Halsband

Flexfit LOW PROFILE Keps röd

Produktnummer: 18819817

Fason: Lågskor. Färg: Grenade. Material i skoskaft: Naturligt läder. Typ av insida: Tyg,Naturligt läder. Typ: Herr.

Keps Crush leopard alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Långt Svart Halsband Radband av Trä 8mm Träkulor

Jag har redan satt upp plattformen, Tragus Piercing Örhänge 1st Opal titan stål, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Snapback Keps Queen Vit alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Brosch pin Hufflepuff Harry Potter Hogwarts PREFECTMörkbrunt Today klockarmband 24 mmSvarta Retro Solglasögon Svart Glas med Senilsnöre och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN sexkantiga solglasögon med metallbågar och polariserande glas

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

rosa Genomskinliga Kantlösa Solglasögon med Senilsnöre

Dollarplånbok med många fack, svenskt design

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Originals GYMSACK TREFOIL Ryggsäckar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en 2st set falsk näsa ring hjärtformad klämma på näsan 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLäsglasögon Wayfarer Tortoise alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Börs med dragkedja, äkta skinn alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Diablo Nyckelring alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av The Hobbit The Desolation of Smaug Nyckelring och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen The Vampire Diaries Nyckelring alltid billig fraktShamballa Handgjort Unikt Armband Design Glas Hematit MässingBorder Collie Nyckelring alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Världskarta Nyckelring alltid billig frakt.