Nike React Element 55 alltid billig frakt Alwin klockarmband 18 20 mm, ödla brun

Läderarmband med pirat döskalle alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Guldpläterade navelpiercing CZ VIT, rosa
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Halsband med Blodiga SkeletthänderTwitterLÖSA NITAR STJÄRNOR alltid billig frakt och Stoppat läderband Diloy 16 18 mm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sol- och batteridriven displaystativ röderande vändbord

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Svart Digital Vintage Retro Klocka Armbandsur Metall LCD

FYRKANTIGA ÖRHÄNGEN MED VITA STENAR

Brosch Kristall fjäder alltid billig frakt

Svart läderarmband med runda nitar

Korthållare - Finland flagga alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen SVART OCH VITA SOLGLASÖGON RETRODESIGN 3-pack ankelstrumpor med rymdsniglarDESIGN Vita träningsstrumpor med djurmönstrade ränder i 3-pack flerpack spara och Solglasögon Retro Harry Svart alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon Trend Rund Tortoise Blå Oljeglas.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Solglasögon 70's Rund Svart alltid billig frakt

Turban Vit, exklusiv alltid billig frakt

Produktnummer: 18881161

Ändamal: Universiella. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Svarta. Material i skoskaft: Tyg,Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Herr.

Två ringar i 8 svart vit örhänge alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Sommarklänning Studentklänning festklänning sparkle

Jag har redan satt upp plattformen, Vintage Bookworms röd Stripe alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Keps - Rebel alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Clubmaster Cerise alltid billig fraktOverStorlekd Zebras grön alltid billig fraktKlassiskt herrhalsband i stainless steel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Leopard Leggings alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ljusrosa damplånbok i konstläder alltid billig frakt

Led Digital klocka i rostfritt stål -

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Military Leather Armband for Apple Wacht - Army Grön 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Herr Armband Pansarlänk 316L Rostfritt stål 21 cm 9,5 mm 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKorthållare i läder - 15 fack alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Classic Square Shape Sunglasses vit Frame Mirror Lenses UNISEX

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Svart kabelstickad mini-fiskarmössa.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN x glaad Unisex Mönstrad visor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Retrorandiga osynliga strumpor i 5-pack flerpack sparaFingerlösa Näthandskar Deluxe - SvartMagväska i kanvas med många fack, Beige och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det World of Warcraft Draenei Nyckelring.