Nike Air Max Command alltid billig frakt My Accessories London Exklusivt tigermönstrat skärp med fyrkantigt guldspänne

Battlefield 5 Nyckelring alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN 2-pack spräckliga hårspännen
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Petrol blå fiskarmössaTwitterDESIGN Marinblå smal slips med ränder och DESIGN Bröllop Blå smal slips med småblommigt mönster

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Juicy Couture Ruby Holiday Boybriefs

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Maffigt stort statement halsband festhalsband kedjor, Blå

Väska med plastfront - stl. 42x34x12 cm - Svart

Smyckesset Halsband Örhängen Röda stenar

Stilren korthållare i äkta läder fårskinn Walter

Döskalle Nyckelring alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Skön damplånbok i mjukt konstläder - Olika färgerDigital Retro Armbandsur alltid billig fraktSkärp i brunt canvas tyg bälte unisex justerbar längd och 18k guldörhänge kattass alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jungfru Maria och Jesus locket hängsmycke halsband.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

HÄNGSLEN - Mörkbrun (Kaffe) alltid billig frakt

Hårkrans rosor Ljusrosa alltid billig frakt

Produktnummer: 18799159

Ändamal: Universiella. Fason: Lågskor. Färg: Vit. Typ: Herr.

Lösa Nitar - Guld Döskalle liten - 30 st = 140 Kr

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Spirit - Armband & Portmonnä - morsdag

Jag har redan satt upp plattformen, Krokomönstrat läderband 18 20 22 mm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

SVART CAT-EYE SOLGLASÖGON alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Brosch Kristall BLOMMA guld alltid billig fraktSvart stoppat 22 mm läderband alltid billig fraktPärlhalsband - HIP HOP alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pier One 2 PACK Fluga light grå svart Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Retro Rund Svart alltid billig frakt

Blomdahl Örhängen NT Pärla 6mm. Finns i fler färger.

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Solglasögon Hob Svart alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Solglasögon Trend Rund Tortoise Grön Oljeglas 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterWayfarer Siders lila Mirror alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Läderarmband med runda nitar och spänne

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Långt halsband - bohemisk vintage stil med blommor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pride Armband - gulden Rainbow - Magnetlås och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Hälinlägg - Avlastande & stabila inlägg mot hälsporre - HälkoppTopp i bomull med bara axlar, LjusrosaAnna Field Skärp rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det V-ringad topp i ribbad bomull, vit.