Mizuno Wave Rider 22 alltid billig frakt LED Silikonklocka Svart alltid billig frakt

Monki Vita cat eye-solglasögon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Klassiskt svart läderbälte alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Sjal skrynklig vinröd alltid billig fraktTwitterHalsband Frost Frozen Elsa Anna Olaf 10 och Sofistikerad klocka i guld - Olika färger

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Korthållare Pop-Up 5 kort & Sedelklämma Plånbok - RFID - Grå

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

6-pack Näsdukar, Herr alltid billig frakt

Navelpiercing fjäril alltid billig frakt

Maze Runner The Death Cure Nyckelring

Hårband hårsmycken indiansk alltid billig frakt

Touchfingervantar från iWinter i herrstorlek

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VÄSKA REM alltid billig fraktDESIGN Hårband i denimmodell med rosatt framDESIGN silverfärgade örhängen i hjärtdesign med kristaller och DESIGN diamantformade solglasögon med halva ramar i metall

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Petrol blå fiskarmössa.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

rosa Sheer Dream Babydoll alltid billig frakt

Hyundai Nyckelring alltid billig frakt

Produktnummer: 18825460

Ändamal: Universiella. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Blå. Material i skoskaft: Tyg,Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Herr.

Halkskydd för promenader - Springyard SteadyGrip

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Smyckesset halsband Örhängen Pärla

Jag har redan satt upp plattformen, Slätt Alwin klockarmband 16 mm XL, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Liten midjeväska khaki alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen 3st pack Blomma hårnålar Bröllop alltid billig fraktHalsband WARRIOR bröstcancer textRostfritt stål ring Förlovningsring CZ och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

RFID korthållare äkta läder - i 4 färger

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

PIRAT DÖDSKALLE LÖSA NITAR alltid billig frakt

Doc McStuffins keps barn alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Visor-solglasögon med kantigt glas och ormskinnsmönster i neon 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Wayfarer 3Coled Darkblå alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHalsband Nalle Puh Winnie the Pooh Citat Quote Vänskap Friend och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spiral Bags PRIME BUM BAG Bältesväska olive Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Strap Linne Optical vit alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av 18K guldpläterad RING Ametist alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen TVÅ-PACK SVERIGE BLÅ SUNTRIP SOLHATTAR BEPPEHATTAR FISKEHATTSvarta Ovala Läsglasögon Styrka 3.0 GlasögonTruckerkeps - BOY Svart och rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mango Man Saffiano effect cardholder Plånböcker.