18K Vitguld Guldfyllda Filled gulddoublé HALSBAND Clutch- aftonväska - Svart alltid billig frakt

T-shirt - En Helt Fantastisk Morbror - HERR

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mirale chronograph klocka alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen 7st Stringtrosor Transparent SpetsTwitterPieces KIAL LONG SCARF Halsduk svart och Innerväska, bag in bag, svart grå och smidig väska förvaring

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Piercing Set 20 st. Verktyg alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

I Am Here - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

Liten skinnplånbok, äkta skinn alltid billig frakt

T-shirt - Bakis - DAM alltid billig frakt

Giant Large Hands Free Magnifying Glass With Light LED Magnifier

T-shirt - Triathlon - HERR alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen kvinnor Classy Trendy Card ID Slot Wallet with Metal DecorationMaffigt stort statement halsband festhalsband diamanter, rosaPrettyLittleThing Randigt vävt skärp med fyrkantigt spänne och Jack & Jones Fyrkantiga solglasögon med spegelglas

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det River Island Stråhatt med ormskinnsmönstrat band.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Sportiga strumpor med retroinspirerat chevron-mönster i 5-pack Spara med flerpack

Ninja Moves - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Adidas Originals AF TRUCKER TREF Mössor & hattar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

T-shirt - 3 - HERR alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Blåmönstrad tvättväska med kontrastsöm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

T-shirt - True, True - DAM alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tango rosa Babydoll alltid billig fraktBurton Menswear London LOOP BUCKLE Skärp svart HerraccessoarerEven&Odd Klocka dark blå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - LMFAO - HERR alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Full Length Cotton Plain Leggings kvinnor Yoga Gym Pants orange

T-shirt - Knock Knock Knock Penny - DAM

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Stradivarius Bruna solglasögon i overStorlek-modell och 70-talsstil 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Yrkes Snickare T-shirt - Lita på mig jag är Snickare 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterArmband - Läder 6mm x 21cm svart läder Swejuwel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Let's Handle This Like Adults - DAM

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Speedo FUTURA CLASSIC Utrustning.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Handväska plånbok alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Bröllop kroppskedjor kristall Halsband GULDT-shirt Äntligen Pappaledig nr 126Örhängen Halsband 3-delat BLÅ Glitter Opal Goth Victorian DRUZ och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Örhängen Halsband 3-delat Cerise Röd Goth Victorian DRUZ.