Asics gullast 7 4377 alltid billig frakt Adidas Ultraboost 40 alltid billig frakt

Vintage 70 cm. lång halsband med 8mm. Jablonex glaspärlor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Air Max 90 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Finn Comfort Aussee Nappa Seda alltid billig fraktTwitterMeindl Mnchen brun Vollrindleder Genarbt och Nike Air Max 90 Premium alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Anna Field Skärp beige

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Stoppat mörkbrunt läderband 20 22 mm XL

Camper 20848076 alltid billig frakt

ANN DEVINE Crödchless Lace Thong, Blå eller Svart

Nike Air Max 95 Essential alltid billig frakt

Läderbälte i svart eller natur alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Air Max 90 Ultra 20 EssentialNike Air Max 97 Ssl alltid billig fraktEl Naturalista Myth Yggdrasil brun Pleasant Lux Suede och Asics Gelnimbus 21 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Clarks Ashcombe Mid Gtx alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

18k Guldfyllda Guld Filled gulddoublé Zirconia Örhängen

No1Elastiskt bälte skärp Khaki Beige - 3 olika längder

Produktnummer: 18365835

Ändamal: För handboll. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Celadon,Blå. Material i skoskaft: Syntetiskt material. Typ av insida: Syntetiskt material. Typ: Herr.

Hängslen - Röd alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Cat eye-solglasögon med näsbrygga i metall

Jag har redan satt upp plattformen, Halsband Horus Eye Of Ra BRONS Öga Solgud Rem, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Orelia Hårspänne med pärla

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Choker Feminist Venus Kvinnosymbol Feminism Vit Svart SammetSkoinlägg - Fotinlägg Mjukt, Avlastande & Skönt (40-46)Bag in Bag Handväskinsats Väskinsats Grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BH alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Halsband Jack Sparrow Pirates of Caribbean Aztek mynt replika

Harry Potter Severus Snape Nyckelring

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Glamguldus  Zebramönstrat hårband med snurrad knut framtill 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Only & Sons Fyrkantiga solglasögon med näsbrygga 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVans Spicoli 4 Genomskinliga solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stradivarius SOFT-TOUCH Halsduk mustard gul

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Armband 4 ST Flerskikts STRASS alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Hallux valgus dag Foot-saver 1 par (Storlek S) och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Damsolglasögon med spegelglas alltid billig fraktHalsband ARMBAND Kristall alltid billig fraktREBEL KEPS-Militär grön alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det HÄSTSVANS MÖSSA alltid billig frakt.