Guess Damklocka Korall rosa Diamantste Färg Rostfritt Stålrem Keen Venice II H2 alltid billig frakt

Popband HAIRTIES MULTIPACK Håraccessoar tribal

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Keen 1020662 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Clarks Vargo Plain alltid billig fraktTwitterClarks Sharon Dolly alltid billig frakt och UA Charged Reactor Run 1298534-402

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

No1 Jeans Leggings Dam Bomull alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

RETRO SOLGLASÖGON BLÅ SPEGEL SVART

Adidas Energy Boost alltid billig frakt

DESIGN Guldfärgade runda solglasögon utan bågar

Brooks Cascadia 13 alltid billig frakt

Wayfarer Siders Tortoise alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Air Max 90 Ultra 20 alltid billig fraktNike W AF1 Jester XX alltid billig fraktGeox Myria alltid billig frakt och Bugatti Bambola Dunkelblå alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Free RN Motion FK 2018 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dr Martens 10072410 alltid billig frakt

Halsband Brons Vattumannen Aquarius Stjärntecken Zodiac

Metal Pilot Clear Lens svart alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Elegant Korthållare från klassiska Jensen (RFID- och NFC-Skydd)

Jag har redan satt upp plattformen, Dr Martens 1460 24207001 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

10K SVART Guldfyllda gulddoublé Skalle STORLEK 17

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Geox Jaysen alltid billig fraktAsics Gel-Quantum 360 Knit 2 T840N-001Pikolinos Jerez Brandy Leder alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Elastisk Ortopediskt inläggssula - Storlek 40-46

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Asics Gel Nimbus 19 alltid billig frakt

Smyckesset 316LRostfri stål Guldfärg Krona

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Aku US Bellamont II Gtx alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Y3 Adizero Runner alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Nemeziz 17 360 Agility SG Ocean Storm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Herrhalsband, stainless steel alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Halsband Vaiana Moana metall alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Brosch pin Harry Potter RAVENCLAW brons och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Rostfritt stål ring SVART Romerska siffrorHälskydd i silikon 2-pack alltid billig fraktBrosch Pin Harry Potter Hogwarts alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Strumpbyxor - svarta glittriga alltid billig frakt.