Asics Gelpulse 5 alltid billig frakt Josef Seibel Marylin 03 69503 VL784 100

Vacker stor ring med strasskristaller

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Asics Cumulus 19 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Geox D Illusion D SS17 alltid billig fraktTwitterSalomon Ellipse 2 Mid Ltr Gtx Goretex och Adidas Consortium Deerupt alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

10K SVART Guldfyllda gulddoublé Förlovningsring ST 17,5

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Klockarmband 20 mm alltid billig frakt

Adidas Equipment Racing 93 Primeknit

Skärp i grönt canvas tyg bälte unisex justerbar längd

Adidas Dame 5 alltid billig frakt

Grårutigt paraply alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Onitsuka Tiger Gelsaga alltid billig fraktSalomon Sonic Aero alltid billig fraktLacoste Chaymon 117 1 alltid billig frakt och Fly London P500975009 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Clarks Vargo Plain alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Geox U7207C alltid billig frakt

2 st Sport Bh ( stor erbjudande)

Produktnummer: 18841027

Ändamal: För att springa. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Vit,Rosa,Lila. Material i skoskaft: Tyg,Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Dam.

DESIGN 3-pack sportstrumpor med olikfärgade ränder Spara flerpack

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Scull 5 i metall - 25 pack alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Romika Alaska 118 Techno alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Gestuz MinelleGZ hairband HS19 Mössor & hattar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Salomon XA Pro 3D Gtx Goretex alltid billig fraktNike W Epic React Flyknit 2 alltid billig fraktPuma Blaze CT alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Unisex Cubansk länk kedja i AISI 304 stål 53 cm. lång 7 mm bröd

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ralph Lauren 802729795001 alltid billig frakt

10K SVART Guldfyllda gulddoublé Förlovningsring

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ecco Soft 7 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Dr Martens 24789001 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Air Max 90 Essential alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Today svart läderband 24 mm med söm

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Rött strassarmband alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Mönstrade Legging alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Henley Basic T-Shirt, Herr alltid billig fraktClub Tround brun Tree alltid billig fraktAdidas 3PP HAIRBAND Håraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Rostfritt stål ring SVART Symbol.