VidaXL Tvådelad julkostym med slips herr strl. 56 festgrön Lacoste Alisos 117 1 CAM1018003 alltid billig frakt

Örhängen Brons Brisyr Pingvin Porslin Handmålad

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Gant Lawrence Lady GTAD06700799I alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Reebok Zpump Fusion 20 EL alltid billig fraktTwitterAsics Gel-Lyte MT 1193A035-200 alltid billig frakt och Columbia Nomad alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guldpläterade navelpiercing CZ RÖD, orange

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas Tennis WRISTBAND LARGE Utrustning

Adidas Eqt Support Adv Primeknit Footwear vit

DESIGN Bröllop Grön smal slips med stora blommor

New Balance MS574EMB alltid billig frakt

DESIGN 5-pack våffelmönstrade dolda strumpor Spara med flerpack

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Asics Gelcumulus 15 FW13 alltid billig fraktEcco 21401301001 alltid billig fraktAsics Cumulus 19 9093 alltid billig frakt och Asics Gelfireblast 2 kvinnor 2393 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Air Max Nostalgic alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Free Train Versatility alltid billig frakt

Rymlig damplånbok med knäppning - Olika färger

Hjulbent (hälinlägg) - Skoinlägg hjulbent - Sulor för hälen

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Halsband NBC Jack Sally goth kista

Jag har redan satt upp plattformen, Nike Air Force 1 Low Upstep BR alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Brosch ödla geckoen alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Melissa Beach Slide Platform alltid billig fraktNike Air Max Vision Premium alltid billig fraktLegero Olbia alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Halsband Pistoler alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Solar Glide W alltid billig frakt

FLÄTAT LÄDERARMBAND alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas WM Terrex Two Boa alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pikolinos Cuero Leder alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Air Max 90 Ultra 20 SE Anthracite och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wayfarer San Francisco gul alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Geox D Wimbley alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Adizero Prome Ltd alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Gerry Weber Camile 06 alltid billig fraktAdidas Ultra Boost 40 alltid billig fraktNike Air Max Thea alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gant grönville GTAD00201199i alltid billig frakt.