Tory Burch FLEMING FLAT WALLET CROSS BODY Axelremsväska svart New Balance ML574GPG alltid billig frakt

Softinos Nat 900332 Militar Washed

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adidas CC Sonic Boost W alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Gant Vernal damklocka 36mm GT07500x - 5 modellerTwitterAdidas Terrex Solo BB5562 alltid billig frakt och Ecco Exceed 87000402543 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mizuno Wave Tornado X Mid alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Air VaporMax 2019 AR6631-004

New Balance MRT580NB alltid billig frakt

Nike Air Max 1 alltid billig frakt

New Balance 597 alltid billig frakt

Jack Wolfskin Rocksand Texapore Mid

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike W Roshe One Hyp BR alltid billig fraktBullboxer Khaki Fettleder alltid billig fraktAdidas Tubular Doom Primeknit Pale Nude och Vans UA OG SK8HI LX Vlt alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skechers Pelmo alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

New Balance 745 alltid billig frakt

Ralph Lauren 802742426004 alltid billig frakt

Salewa MS Mtn Trainer Mid L alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Think Think Stone Espresso Capra Rustico

Jag har redan satt upp plattformen, Superga 2790 Cotrope W alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Halsband Choker Onyx Healing Wicca Pagan Boho - 2 längder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Caterpillar Cat Abilene alltid billig fraktGeox Dguldtha alltid billig fraktVersace E0VRBSA370102521 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Maskerad fjäril Svart alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Mizuno Wave Mirage 2 alltid billig frakt

Armbågsskydd Honeycomb Medium alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ecco Intrinsic alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vagabond Antonia alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Wmns Odyssey React alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kompakt damplånbok med dragkedja - Olika färger

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Footscape Woven Chukka SE alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Air Max 2015 Wmns 698903-010 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Asics Gel-Quantum 360 Knit 2 T840Q-9095Bugatti Patrizio alltid billig fraktReebok Dmx Ride Reetrace alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Aku Bellamont Air alltid billig frakt.