Julie Sandlau Prime Droplet Earrings guld grön Smycken Lacoste Misano 22 LCR SRM2146176 alltid billig frakt

Think Think Bianco Kombi Effekt Vitello

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vans SK8-Hi VTS9HEW alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fila Orbit CMR Jogger L Low Wmn 1010621-1FGTwitterAsics Gel-Lyte H8G2L-2121 alltid billig frakt och Nike Roshe One SE 844687-101 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gant Bari alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Odyssey React Shield alltid billig frakt

VidaXL Tvådelad julkostym med slips herr strl. 54 röd julklappar

Adidas Tubular Nova PK alltid billig frakt

Adidas Supernova Glide 8 Gfx alltid billig frakt

The North Face Hedgehg FP Gtx alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Reebok Workout alltid billig fraktMizuno Wave Elevation alltid billig fraktMelissa Ultragirl Splash alltid billig frakt och Asics gullast 6 9093 kvinnor alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Vapor 12 Academy IC alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Gioseppo Bettie alltid billig frakt

Nike Air Max 90 Cmft Prm Tape alltid billig frakt

Mer produktinformation
 • Sterling silver 925 18k goldplated w green amethyst, cubic zirconia
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • Charmig enkel design
 • Mått: 0,38 x 0,10 cm
 • Think Think Fesh Dust Kröd Kombi Effekt Capra

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Caterpillar Electroplate alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, The North Face Litewave Flow Lace, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Asics Gel-Quantum 360 Knit 2 T840N-5884

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Reebok F S HI alltid billig fraktNike Tanjun SE alltid billig fraktAdidas Athletic Sport alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Terrex Swift R2 Mid Gtx alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Brudklänning från Nixa 12124 alltid billig frakt

Clarks UN Cruise Lace alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gant Maria alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Caterpillar Stickshift alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMelissa Doll alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste Menerva alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Free 50 V4 Deconstruct alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Equipment Support PK alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Rieker 1371114 alltid billig fraktMerrell Outmost Mid Vent Gtx alltid billig fraktNike Presto GS alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Salomon Sonic alltid billig frakt.