Carrera CA FLAGTOP II Solglasögon svart röd Herraccessoarer HUGO Hero_S doc case

Merrell Moab 2 Smooth Gtx alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lancel AVIONA CABIN SUITCASE Trolleyväska shiny safari
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Coccinelle LULIN SPECIAL Handväska svart svartTwitterSennheiser MOMENTUM 2 WIRELESS Hörlurar svart och Coccinelle AMBRINE MERLETTO CROSSBODY Axelremsväska radiant

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Originals Eqt Support RF alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas X Tango 181 TR alltid billig frakt

BOSS Business Wear Crosstown Weekender Weekendväskor

Legero Elba Peltro alltid billig frakt

Efva Attling lila & Stars Bracelet Smycken

Asics GT2000 6 M Liteshow alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Efva Attling You & Me Bracelet SmyckenVersace Watches PALAZZO EMPIRE Klocka rosaguld-colouröd gunmetal HerraccessoarerAdidas Varial II alltid billig frakt och Gioseppo 43501 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Hoodland 654888-727 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Response 2 Techfit alltid billig frakt

Asics Conviction X 3097 alltid billig frakt

New Balance MRL420CA alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Columbia Caldorado Iii Utmb alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Terrex AX2R Beta Mid CW alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Keen 1018501 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen New Balance M860BB6 alltid billig fraktCaterpillar Urge P722838 alltid billig fraktVidaXL Trödelad Business Kostym Herrar strl. 50 Marinblå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Think Think Mauna Ocean Kombi Crosta Grasso

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VidaXL Tvådelad julkostym med slips herr strl. 46 festgrön

Nike Mercurial Superfly 6 Pro Agpro Fast BY Nature

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Skechers 111BLK alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Campus OG alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReebok Astroride Soul alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Magista Orden II FG Wmns alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Columbia Ventrailia Razo TI alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Vans Classic Slipon alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Asics HyperGel-Lyte 1191A093-001 alltid billig fraktAdidas Superstar 80S Dlx alltid billig fraktMerrell Siren Traveler Q2 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det CAT Caterpillar Kängor Färgado_Herr.