JOOP  CORTINA LARA Shoppingväska light rosa Furla METROPOLIS SHOULDER BAG Axelremsväska sabbia

Nike KD Trey 5 IV alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

KARL LAGERFELD SIGNATURE Axelremsväska light emerald
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Efva Attling 60's Pearl Cuff SmyckenTwitterBOSS INTENSITY Kronografklockor brun Herraccessoarer och Tory Burch GREER MINI BAG Axelremsväska svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Merrell Annex Recruit alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Fila Woherrar 95 1010485-1FG alltid billig frakt

Lauren Ralph Lauren SOFT PEBBLE SLOUCH Handväska tan

Nike Air Max 1 Ultra Wmns 704993-009

See by Chloé HANA SMALL Axelremsväska caramello

Pepe Jeans PLS90391 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jimmy Choo AVE Solglasögon guld-colouröd nudeSee by Chloé DEBBIE Handväska caramelloSee by Chloé JOAN Handväska musk gul och Aigner ARYA Shoppingväska svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Coccinelle LULIN SPECIAL Handväska svart svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Versace Watches PALAZZO EMPIRE Klocka guld-colouröd gunmetal Herraccessoarer

Asics Gel DS Trainer 23 alltid billig frakt

Tamaris Light rosa Leder alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Fly London P500970000 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Vengeful W alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Gant 17543 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Asics Gel-Lyte V H6R9L-1616 alltid billig fraktAsics Gel Sensei 6 Mt B503Y-2101 alltid billig fraktPuma SF Future Kart Cat alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dr. Martens 1925 5400 10111001 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Columbia Fire Venture alltid billig frakt

Asics Gel-Quantum 360 T5J1N-6140 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reebok CL Leather IT alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Air Force 1 High 315121-203 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Air Max Thea Print Wmns 599408-602 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Consortium Adistar Comp Adv

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Honey 20 W alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Dual Threat 2017 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Promodel W alltid billig fraktReebok Npc UK Retro alltid billig fraktNike Lunar Legend 7 Pro 10R IC alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Balance MRL420DT alltid billig frakt.