The North Face PECKHAM Ryggsäck svart Herraccessoarer Royal RepubliQ HUNTER DAY BAG DOUBLE Portfölj Datorväska svart Herraccessoarer

Lacoste Alisos 116 Cam CAM0101176

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adax CPH Laptop väskor & Portföljer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Boss Athleisure Wear Pixel_Backpack RyggsäckarTwitterRoyal RepubliQ Bond Day Bag och Marc Jacobs Röda runda overStorlekd solglasögon

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Melissa Ultragirl Sweet Xvi alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Geox Walee alltid billig frakt

SOPHIE by SOPHIE Emerald cut ring S Smycken

Nike SB Koston Hypervulc alltid billig frakt

Versus Versace HORIZONS Klocka rosa guld-colouröd

Geox Phyteam alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Royal RepubliQ TRACK DAY BAG Portfölj cognac HerraccessoarerJulie Sandlau Poetry Ring 52 ‐ guld grön SmyckenJulie Sandlau Poetry Ring 58 ‐ guld rosa Smycken och Versus Versace V CRYSTAL Klocka rosaguld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ted Baker JULIEET Handväska svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

BOSS PIXEL HOLDALL Resväska vit Herraccessoarer

New Balance Fresh Foam Cruz V2 alltid billig frakt

Nike Air Max Motion LW alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Jordan II Retro Low alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Royal RepubliQ MEL Shoppingväska svart, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Skechers Status 20 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DAY Home Nuovo Velvet Quilt VardagsrumVersus Versace ABERDEEN Kronografklockor guld-colouröd blå HerraccessoarerSee by Chloé HANA MINI Axelremsväska foamy grön och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Superstar Bold alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

CLOSED TOTE Shoppingväska caramel

Nike Wmns Free 50 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lancel NINON MINI BAG POUCH Axelremsväska svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Master & Dynamic MH40 OVER-EAR Hörlurar gunmetal 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTiger of Sweden PINCHON Weekend & gym väskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Geox Chewa alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Energy Boost 2 Atr alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Asics Gel-Sonoma 3 G-TX T727N-9099 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen New Balance MCRUZKB2 alltid billig fraktMelissa Seduction alltid billig fraktNike Wmns Kaishi 20 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Varsity Compete TR 2 alltid billig frakt.