Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK XL FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt concrete Herraccessoarer JOOP CORNFLOWER DINA Handväska fuchsia

VidaXL Trödelad herrkostym Strl 52 svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lexington Home Flag Throw Vardagsrum
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fresh 'n Rebel CLAM ANC WIRELESS OVER EAR HEADPHONES Hörlurar dusty rosaTwitterMaria svart Esther Earring Smycken och Maria svart Viper Ring Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Hypervenom 3 Academy TF alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Mercurial Superfly Academy SG Pro

Julie Sandlau Evening Dew Earrings Rho blå Smycken

Puma Drift Cat 7 Cln alltid billig frakt

Lexington Home Pin Point Navy vit Duvet Sovrum

Nike Dualtone Racer Prm 924448-004

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Guess CITY LOGO WEEKENDER Weekendbag khaki HerraccessoarerRoyal RepubliQ RAF EVE Axelremsväska svartStill Nordic REO SHOPPER Shoppingväska svart och Maria svart Eliza Necklace Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Napapijri Weekendbag multicolour Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Marc Jacobs Solglasögon transparent

New Balance WL574FLB alltid billig frakt

Melissa 3249850919 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Alphabounce RC alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Lauren Ralph Lauren SAFFIANO SMALL CAMERA Axelremsväska sunflower, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Caterpillar Instruct alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen BOSS TAYLOR TRAVEL WALLET Passfodral night blåMAX&Co. ANCILLA Shoppingväska beigeEmporio Armani Sunglasses 0EA4058 Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Npc UK Pfr alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Filson DRYDEN BRIEFCASE Portfölj ottergrön Herraccessoarer

IGI&CO 3199622 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Burberry Solglasögon svart polar grå Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BOSS VICTORIA Klocka silverFärgn 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH DEBBY Axelremsväska svart crimson och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste Misano 22 LCR SRM2146024 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kurt Geiger London JANE SATCHEL Handväska svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av See by Chloé JOAN MINI CAMERA Axelremsväska motty grå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Ted Baker PADLOCK SHOULDER BAG Handväska tanFurla METROPOLIS SHOULDER BAG Axelremsväska daliaJimmy Choo ETTY Solglasögon svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tory Burch FLEMING FLAT WALLET CROSS BODY Axelremsväska shell rosa.