The North Face Litewave Flow alltid billig frakt TWINSET ALL OVER BUTTERFLY Shoppingväska farfalle ruby

Nike Mercurialx Victory VI CR7 TF

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Marimekko KORTTELI backpack Ryggsäckar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Carrera Solglasögon guld havana HerraccessoarerTwitterJulie Sandlau Poetry Earrings ‐ Rhodium rosa Smycken och VOGUE Eyewear GIGI HADID Solglasögon blå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance ML574YLC alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Puma R698 Trinomic Leather 360601-02

Urbanista NEW YORK NOISE CANCELLING blåTOOTH Hörlurar dark clown svart Herraccessoarer

VidaXL Trödelad Business Kostym Herrar strl. 48 Svart

McQ Alexander McQueen Solglasögon rosa brun

Rieker V7272 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Urbanista NEW YORK NOISE CANCELLING blåTOOTH Hörlurar moon walkCoccinelle HALF FOLDOVER WALLET Plånbok svartFurla BABYLON BIFOLD Plånbok mandarino och Polo Ralph Lauren Equestrian Harness Belt Bälten

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fresh 'n Rebel CLAM ANC WIRELESS OVER EAR HEADPHONES Hörlurar dusty rosa.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Still Nordic REO SHOPPER Shoppingväska svart Herraccessoarer

Nike WMNS Juvenate 724979-101 alltid billig frakt

Produktnummer: 18664204

Ändamal: Universiella. Fason: Lågskor. Färg: Svarta. Material i skoskaft: Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Dam.

Helly Hansen Woodlands 10823-726 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Asics Gel-Lyte H8D5L-2690 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Vivienne Westwood ROLLER BUCKLE PALLADIO BELT Skärp orange, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas N5923 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Marc Jacobs Solglasögon cherryPolo Ralph Lauren Solglasögon havanaMAX&Co. AGIATO Axelremsväska flash tone och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

gråport svart Soft 13113S2G alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Rag & bone Solglasögon svart brun Herraccessoarer

Nike Air Toukol Iii alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Versus Versace VICTORIA HARBOUR kvinnor Klocka light blå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Lauren Ralph Lauren FLAP XBODY Axelremsväska lemon sorbet 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTed Baker JACKKI FACETED BOW MINI BARK Shoppingväska svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok X Opening Ceremony Workout LO Clean

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BOSS Klocka brun blå Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tiger of Sweden BALAST Axelväskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Prada Solglasögon grå svartVersace Ringar guld-colouröd HerraccessoarerKurt Geiger London JANE SATCHEL Handväska grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Prada Solglasögon light havana Herraccessoarer.