Asics FuzeX Lyte T670N-2130 alltid billig frakt SAND Scarves S230 44x180cm Halsdukar & sjalar

Prada Solglasögon opal brun pale guld-colouröd

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Syster P PLANET NECKLACE guld guld Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Filippa K Two Tone Scarf Sjalar & halsdukarTwitterVivienne Westwood Brungrå smal korthållare och Kaibosh OH BEHAVE Solglasögon

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Alexander McQueen Solglasögon guld-colouröd Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Polo Ralph Lauren Thompson Duffel Bag Weekendväskor

Marimekko Home SIIRTOLAPUUTARHA TABLECLOTH Kök

See by Chloé JOAN Handväska rusty rosa

JOOP CLOE Axelremsväska blå

Tory Burch CHELSEA FLAP SHOULDER BAG Handväska svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Originals DISTRICT L1 Klocka guld-colouröd cream tan HerraccessoarerMatt & Nat OLLY DWELL Ryggsäck whisperMcQ Alexander McQueen Solglasögon rosa gul och CLOSED BELT Skärp caramel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tiger of Sweden SARLOT P Halsdukar & sjalar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Polo Ralph Lauren Patchwork Flag Bandanna Scarf Sjalar & halsdukar

BOSS Business Wear Signature D_Slim doc

Produktnummer: 15182570

Löparskor för Dam.
Övre: syntetisk.
Innersula: Textil.
Yttersula: Gummi.
Färg: Orange.

Adidas Superstar AF5666 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Asics Gelchallenger 11 kvinnor 0143

Jag har redan satt upp plattformen, Han Kjobenhavn TIMELESS GRANITE Solglasögon svart liquorice Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

New Balance WL574KSB alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen LIU JO BACKPACK Ryggsäck pearl blåshJulie Sandlau Bamboo Wisdom Earstuds Rhodium blå SmyckenFurla BABYLON FOLD Plånbok ciliegia och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gellyte NS alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Stighlorgan RORI Ryggsäck svart

Reebok Classic Leather Ripple SM alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Versace Jeans ROUND SHOULDER CHAIN Axelremsväska svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bloomingville Pendant Lamp, svart, Metal Vardagsrum 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHAN Kjøbenhavn 2650 Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Caterpillar Transcend P718991 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Burberry Solglasögon blå Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av JBL E65 AROUND-EAR WIRELESS HEADPHONES ACTIVE UNIVERSAL REM Hörlurar vit och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen BOSS Solglasögon matt brun HerraccessoarerI.am+ BUTTONS Hörlurar gråBurberry Sunglasses 0BE4259 Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stella McCartney Eyewear SC0034S Solglasögon.