Eton Panda & Racoon Print Tie Slipsar & Accessoarer DEPECHE BUM BAG Bältesväska vit

Julie Sandlau Bamboo Wisdom Droplet Earrings Rhodium blå Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dyrberg Kern SANAZ Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kipling ART BACKPACK Ryggsäck rich grönTwitterJulie Sandlau Droplet Earrings Rhodium Clear Smycken och Ted Baker YOURS Weekendbag svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Prada CATWALK Solglasögon havana

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jimmy Choo CHANA Solglasögon nude

Sandqvist ROALD Ryggsäck multi dusty blå

BOSS Business Wear Signature_Folio ZipH Laptop väskor & Portföljer

Kreafunk AFUNK Övrigt cool grå

Jimmy Choo GOTHA Solglasögon nude

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DKNY BRYANT WRISTLET Plånbok deep blåshPolo Ralph Lauren Shoppingväska svartThomas Sabo Charm pendant cross, heart, anchor Smycken och Syster P Bolded Earring guld Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Filippa K Two Tone Scarf Sjalar & halsdukar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

BOSS CROSSTOWN COIN Plånbok svart Herraccessoarer

Tory Burch KIRA MINI BAG Axelremsväska birch

Mer produktinformation
 • 100% siden
 • Ett viktigt nyckelplagg
 • Mönstrad
 • Tillverkat i Italien
 • JBL LINK 300 VOICE ACTIVATED SPEAKER Övrigt vit Herraccessoarer

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  BOSS LINDA Handväska warm stone

  Jag har redan satt upp plattformen, Timex FAIRFIELD CHRONOGRAPH SUPERNOVA 41 mm Kronografklockor dark brun svart Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Tiger of Sweden BEAUMOUNT Laptop väskor & Portföljer

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Thomas Sabo Charm pendant Parröd SmyckenOlivia Burton OB16AR09 Artisan Demi Klocka med mesharmbandEmporio Armani MINIBAG MINIDOLLARO CROSS BODY FLAP OVER Axelremsväska salmone pietra och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bustagrip Outback alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

KYGO E7 900 TRUE WIRELESS EARPHONES Hörlurar vit

Caprice 92510521022 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Polo Ralph Lauren Woven Striped Belt Bälten 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Rebecca Minkoff MAJOR Klocka schamröd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterThomas Sabo Necklace heart Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Melissa Ultragirl Basic alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Maria svart MIDNIGHT Ringar gul guld-colouröd.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Versus Versace TOKAI Klocka svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen FrödsBRUDER CLEMMY Handväska dark almondRepeat TRIANGLE SCARF Halsduk smokeTous KAOS MINI TOTE BAG Shoppingväska beige och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det FrödsBRUDER CHECKMATE Handväska svart.