Hjärta Solglasögon svart alltid billig frakt Nitkeps - Pyramid nitar alltid billig frakt

Set Örhängen Halsband Neuron Hjärncell Science 3-delat

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Unisex Guldpläterad kedja i AISI 304 stål 61 cm. lång 5x5 mm .
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen rosa clutchväska smyckad med döskalle och nitarTwitterFärgsprakande Dam ur i folklore stil - armband F4 och Klockarmband 18 mm XL alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Långt halsband Hjärtan svart cord örhängen

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Burton Menswear London DOUBLE KEEPER Skärp brun Herraccessoarer

18K VIT Guldfyllda Guld Filled gulddoublé Örhängen CZ Pärla

Atelier Cologne GRAND NÉROLI SOAP 200 GR Home

WALK ON WATER MINI WALLET DELUXE lilaTE PLÅNBOK I NEOPREN

Woherrar Gorgeous Satin Rouched Brooch Hard Case Evening Bag

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hårnålar Bröllop Pärla 20ST PACK alltid billig fraktSvart läder armband alltid billig fraktRostfritt stål HALSBAND 2,5600mm och NIT LÄDERHALSBAND MED RING alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Färgsprakande Dam ur i folklore stil - armband F6.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

CAT 1-P BOXER LONG GRÅ alltid billig frakt

DESIGN Guldfärgade ovala solglasögon med metallbågar rökfärgade glas och kedja

Produktnummer: 18823366

Var både trendig och skydda dina ögon samtidigt med dessa solglasögon. Denna modell är UV400-säkrad vilket innebär att den skyddar mot UV-ljus.

Solglasögon i form av hjärta med svarta bågar och mörka linser från märket KOST.

Lins: 6*5.5 cm

Solglasögonens bredd: 14 cm

Material: Polykarbonat.

Tonade linser

UV-skydd och CE-märkta

Elefant Aztec Halsband med antik känsla

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Even&Odd 2 PACK Skärp röd svart

Jag har redan satt upp plattformen, Pieces PCANA BELT Skärp cognac, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

New Era LEAGUE ESSENTIAL 9FORTY Keps svart cyber grön

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Blomma kron ros hårnålar Bröllop 5st packArmband fyrkant stainless steel rostfritt stål 316LÖrhängen Brons Filigran Viktoriansk Vintage Kristall Design och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Viva La Empire - HERR alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

blåtooth Mössa med Hörlurar - Handsfree Samtal & Musik

T-shirt - Gravid - DAM alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kvinnor Elastisk Tätsträcka Penna Bodycon Kort Mini Kjol 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Jack & Jones Svarta runda solglasögon med dubbel näsbrygga 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJack & Jones Trucker-hatt med fransk bulldog och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - f You - HERR alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Harry Potter Hufflepuff Nyckelfodral.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Orelia CIRCLE CUT OUT DITSY NECKLACE Halsband rosa guld-colouröd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Svarta Metallic Leggings med hög midjaEven&Odd Halsduk svart bordeaux rosaLiverpool Nyckelfodral alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Damtoalett Blixtlås Runt Krokodil Mönster Handväska.