Picard SKYLAR Ryggsäck svart Lauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH NEW COMPACT Plånbok field brun orange

Royal RepubliQ EXPLORER Portfölj dark brun Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Coccinelle NEW BEST Kugrönväska svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans SK8 alltid billig fraktTwitterAdidas Originals PROCESS Klocka all rosa guld-colouröd Herraccessoarer och Puma Solglasögon svart orange

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Versace Solglasögon grön Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tory Burch MILLER PHONE CROSSBODY Axelremsväska aged camello

Aigner Skärp svart Herraccessoarer

Sandqvist VICTORIA Handväska vit grön

Vandringssko Vardagssko Alpina Mont low

Burberry Solglasögon blå gradient grön gradient lila

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike W Zoom Condition TR Prm alltid billig fraktAdidas AX2R CM7725 alltid billig fraktRobust Kameraryggsäck i Vintage Design - Brun och Wenche Bohem klänning, rosa alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det UA Speedform Slingride Fade 1288254-889.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Gripsholm BED SET SATIN LISEN KING Storlek Sovrum

Emporio Armani TOTE BAG BIG ZIPPER Handväska röd svart

FrödsBRUDER FUNTASTIC Handväska svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Royal RepubliQ Galax Day bag Laptop väskor & Portföljer

Jag har redan satt upp plattformen, Herschel Ultralight Daypack (HSC 4599) Ryggsäckar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

FrödsBRUDER MEGAPIXEL Handväska svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Thomas Sabo hoop earrings anchor SmyckenPolo Ralph Lauren STIRRUP Skärp saddleFossil Solglasögon rosa brun och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

MCM Solglasögon shiny guld-colouröd brun Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nixon RE-RUN Digitalklocka all matte petal

Rebecca Minkoff MINI MAB SATCHEL Axelremsväska gul

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Emporio Armani FOGLIO Plånbok arancio ciclamino 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en SAND Scarves S246 70x180cm Halsdukar & sjalar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKaibosh ROSKILDE ON MY MIND Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste REVERSIBLE Shoppingväska incense

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Madewell THE TRANSPORT TOTE Shoppingväska svart brun.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av The North Face BASE CAMP DUFFEL L 95 l Resväska svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Royal RepubliQ Tenacity Laptop Bag Laptop väskor & PortföljerPolo Ralph Lauren Solglasögon navy blå röd vit HerraccessoarerVOGUE Eyewear GIGI HADID Solglasögon brun och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Liebeskind Berlin HUNTER SLING BAG Bältesväska svart.