Napapijri HAPPY DAY PACK Ryggsäck svart Reebok Classic Leather Ebk alltid billig frakt

Vanessa Bruno CABAS MOYEN Shoppingväska mangue

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Reebok W Freestyle High Satin Bow
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans Camden Stripe alltid billig fraktTwitter4F D4Z18 OBMH205 Beż alltid billig frakt och Fila Maverick Mid alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VOGUE Eyewear GIGI HADID Solglasögon brun gul tortoise

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Matt & Nat BRAVE Ryggsäck svart

Asics Gel-Kayano Trainer HN6B5-4747

Urbanista NEW YORK NOISE CANCELLING blåTOOTH Hörlurar moon walk Herraccessoarer

Asics Gelsaga Sou 1191A151-001 alltid billig frakt

Matinique Commuter N Laptop väskor & Portföljer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Forest Grove CG5674 alltid billig fraktRieker Keil alltid billig fraktSkechers Microburst alltid billig frakt och Armani Exchange BELT Skärp svart navy Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tory Burch ROBINSON SLIM CARD CASE Plånbok brilliant röd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike SB Portmore alltid billig frakt

Lancel THE CLASSIC WALLET Plånbok denim Herraccessoarer

Maria svart Wave Ring Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Becksöndergaard MOLLY Axelremsväska svart

Jag har redan satt upp plattformen, Izabel Camille Honesty Long Earrings Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Harman Kardon TRAVELER WIRELESS SLIM SPEAKER CONFERENCING SYSTEM AND PORT Övrigt svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Kipling CLAS SEOUL Ryggsäck lively navyVans Chapman Mid Mte alltid billig fraktVidaXL Mörk kostym herrar strl. 46 svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Prada Linea Rossa Solglasögon dark grå metallized rubber Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren LOGO BILL COIN Plånbok svart

Emporio Armani PATCH Shoppingväska svart silver

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Puma Pacer Next alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en NIKE AIR HUARACHE RUN GS alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEton A00022194 Halsdukar & sjalar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Burberry Solglasögon svart grå

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Piquadro Plånbok brun Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Izabel Camille Prima kvinnor Ring Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Moleskine grönICAL DEVICE BAG Ryggsäck moss grön HerraccessoarerThe North Face BASE CAMP DUFFEL S 50 l Resväska crystal tealKreafunk AFUNK Övrigt dusty rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DKNY BRYANT WRISTLET Plånbok iconic blåsh.