Nike Air Base II 554705-081 alltid billig frakt Tiger of Sweden BAREST Bälten

Emporio Armani Solglasögon brun gradient

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Versace Jeans WALLET ON CHAIN STUDS Kugrönväska svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Plånbok Versace Jeans  MANDORLA alltid billig fraktTwitterSamsonite Spark ECO Duffle 53 Weekend & gym väskor och Gripsholm QUILT NELSON MEDIUM KINGStorlek Sovrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liebeskind Berlin CROSS Axelremsväska röd

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tiger of Sweden BAION Necessär svart

Burton ANNEX PACK Ryggsäck caramel cafe heather Herraccessoarer

Emporio Armani Solglasögon svart Herraccessoarer

Dyrberg Kern VERONA Smycken

VOGUE Eyewear GIGI HADID Solglasögon grå

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Hypervenom Club FG alltid billig fraktVans Era 59 Canvas alltid billig fraktNew Balance WL574SEA alltid billig frakt och Reebok W LO Plus Iridescent alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vans Camden Stripe alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Olivia Burton LACE DETAIL Klocka grå

Versus Versace BARBES Klocka grå rosa Herraccessoarer

Produktnummer: 17142820

Sportskor för Herr.
Övre: textil.
Innersula: Textil.
Yttersula: Gummi.
Färg: Svart.

Madewell THE SLIM CONgrönIBLE BAG Axelremsväska english saddle

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Polo Ralph Lauren Solglasögon svart vintage Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Versus Versace Keps vit Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Emporio Armani SHOPPING BAG BIG Handväska svart röd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Asics Gelrocket 7 alltid billig fraktIGI&CO 1177633 alltid billig fraktLacoste Avenir Knit 119 2 737SFA000721G och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS Business Wear Louina Sjalar & halsdukar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Reebok Royal alltid billig frakt

Himla Sunshine Duvet Cover Sovrum

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fossil Solglasögon röd guld-colouröd 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Marc O'Polo MESSENGER BAG Axelremsväska forest grön Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterG-shock Digitalklocka charcoal Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tous KAOS MINI TOTE BAG Shoppingväska rosa

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BOSS Business Wear Pixel_S zip env BW Axelväskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Casio Collection LTP-2069D-7A2 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Julie Sandlau Classic Earrings Rhodium SmyckenKipling ART BACKPACK S Ryggsäck rich svartBOSS PIXEL WAIST BAG Bältesväska svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det HUGO Victorian R_4 cc co Plånböcker.