Adidas Return OF The Mac alltid billig frakt Nike Air Vibenna 866069-001 alltid billig frakt

Swarovski SPARKLING NECKLACE Halsband röd

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adidas 350 CQ2779 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Forest Grove CG5673 alltid billig fraktTwitterNew Balance ML373LBF alltid billig frakt och Adidas Tracerocker alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren SMOOTH LEATHER WST FLR BCKL CSL MED Skärp

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Sandqvist ROALD GROUND Ryggsäck olive Herraccessoarer

Adidas Nemeziz 173 FG Pyro Storm alltid billig frakt

Syster P Cushion Bracelet guld Aquamarine Smycken

Reebok Foster Flyer alltid billig frakt

Monokel Eyewear Barstow rosa runda solglasögon

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Reebok Trainflex alltid billig fraktBustagrip Trek alltid billig fraktGeox Jalia alltid billig frakt och Rieker B487340 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Rosherun Print Wmns alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tiger of Sweden MARVALIO Plånbok brun Herraccessoarer

Monokel Eyewear Robotnik Gröna fyrkantiga solglasögon

CLOSED SCARF Halsduk svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Emporio Armani Solglasögon trilayer bordeaux

Jag har redan satt upp plattformen, DUNLOP Säkerhetsstövlar Purofort S5 strl. 44 34757, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

HAN Kjøbenhavn Drum Solglasögon

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Vans WM Maddie Hi VA3IL3K4B alltid billig fraktEthel Culotte Woven Crepe, vida byxorAdidas CC Cosmic Boost W alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guess ALBA CONgrönIBLE XBODY FLAP Axelremsväska brun

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Balance CM997HCD alltid billig frakt

Rebecca Minkoff MAJOR Klocka weiss

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Helly Hansen Koppervik alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BOSS CARMELLO Skärp svart Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Seeley alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HOLZWEILER TABLEAU L Sjalar & halsdukar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Reebok Classic Nylon OG vit alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Marc O'Polo Handväska saphire blå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Patrizia Pepe FLY BELT Midjeskärp fly grönPolo Ralph Lauren STIRRUP Skärp navyRebecca Minkoff MAJOR SET Klocka svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Marc O'Polo Shoppingväska beach.