Valentine print bra rosa alltid billig frakt Monki EMMI HAT Mössa beige

Strumpor 12 pack Herr alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Rostfritt stål HALSBAND alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Baci-Envy svart Trunk Boxer L XL alltid billig fraktTwitterOnly & Sons Skärp brun stone Herraccessoarer och Solglasögon Courageux C2067 svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polariserande Vintage Flat Tortoise

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i februari

Viscose beige sjal alltid billig frakt

Spiral Bags HARVARD Bältesväska svart glamour

Keps Hands svart alltid billig frakt

T-shirt med Morfar vintage stil färg tryck

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Families are forever alltid billig fraktSockor med hålfotsstöd (2st) alltid billig fraktPieces PCPYRON HEADBAND Öronvärmare virtual rosa och KIOMI Solglasögon blå Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det rosa clutchväska smyckad med döskalle och nitar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Stålkedja 316L Repmodell B 4 mm L 60 cm

BYXKEDJA MED PISTOLER alltid billig frakt

New kvinnor Patent Clutch Bag party wedding prom Night Clutch

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Öronmuffar i bruna alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Glitterbälte lila alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Butterfly Solglasögon med halvbåge i plast med diamanter

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Doftkulor mot illaluktande skor - Ta bort dålig lukt i skornaEven&Odd Solglasögon brun blåFlätat 35mm bälte i svart läder alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Klapp På Axeln - HERR alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Vitt 30mm damskärp med kromad kedja

RUN CMD - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par 4-pack armband hårsnodd fest hästsvans frisyr dekoration 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Korthållare 7 kort Plånbok Pop-Up i Aluminium - RFID Blå 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSverige blå t-shirt alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Svarta barn skor i konstläder alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger New Look Brunt läderskärp med ovalt spänne.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HXTN Supply Prime Neongrön genomskinlig crossbody-väska och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Halsduk khaki - Pierre Cardin alltid billig fraktBYXKEDJA - SVART alltid billig fraktHalsduk Sjal Scarf med Rödhake motiv och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skärp Jeans-blå alltid billig frakt.