Skechers Bobs Squad alltid billig frakt Kipling CLASSIC NIMAN FOLD Ryggsäck lively grön

Jost BERGEN Ryggsäck light grå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kipling CLASSIC NIMAN FOLD Ryggsäck active röd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen S. Oliver 513601 alltid billig fraktTwitterPuma Blaze OF Glory Yin Yang alltid billig frakt och Julie Sandlau Prime Pendant guld svart Onyx Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Versus Versace TOKYO Klocka röd Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

HUGO Hero_4 cc coin Plånböcker

Julie Sandlau Prime Pendant guld Milky rosa Smycken

Julie Sandlau Lucy Earstuds guld Smycken

Adidas Caflaire alltid billig frakt

Puma Solglasögon svart smoke

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen UA W Charged Escape 3020005-001 alltid billig fraktVans Old Skool VD3HBKA alltid billig fraktOnitsuka Tiger Mexico 66 D80PK-8721 och UA Charged Escape 3020004-001 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Forest Grove CG5673 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Copa 183 TF alltid billig frakt

G-shock Smartwatch vit Herraccessoarer

Produktnummer: 18520480

Ändamal: Universiella. Säsong: För sommaren. Fason: Lågskor. Färg: Svarta. Material i skoskaft: Tyg. Typ av insida: Tyg. Typ: Dam.

Quilts of Denmark Danadream Ergomagic Plus dun omslag Sovrum

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Emporio Armani Solglasögon acquerello lila

Jag har redan satt upp plattformen, New Balance GM500LY alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lacoste Solglasögon matte blå Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tectake 3 par skoblock proffs 46-48FrödsBRUDER WALLET FLAPPY Plånbok caramelKipling CITY PACK S Ryggsäck true röd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bloomingville Pendant Lamp, guld, Metal Vardagsrum

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tiger of Sweden MARVALIO Plånböcker

Tiger of Sweden BAION Necessär sable brun

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Sealskin Badrock Porto dam strl. M vit 16361347610 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Reebok Classic Leather PS Pastel alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVidaXL Tvådelad kostym herrar grå kritstrecksrandig strl. 46 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VOGUE Eyewear GIGI HADID LA FAYETTE Solglasögon copper

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Alder alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Maria svart POPPY EARRING Örhänge guld-colouröd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Clodfoam 8TIS alltid billig fraktU.S. Polo Assn GALAN4018S9 alltid billig fraktAdidas CF Swift Racer alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Royal RepubliQ GALAX EVE BAG Axelremsväska cognac.