Izabel Camille Significant small Smycken SDLR SDLR Belt Male Bälten

Asics Curreo II alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

SAND Ties 5,5cm T274 Slipsar & Accessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Royal RepubliQ League Laptop Sleeve Laptop väskor & PortföljerTwitterJ.LINDEBERG Flätat skärp vit grön Herraccessoarer och Puma Trinomic alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Royal RepubliQ GALAX EVE BAG Axelremsväska svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Manfrödto Ryggsäck Stile+ Bravo 30 Blå

Adidas CF Refresh Mid alltid billig frakt

Nike Retaliation TR alltid billig frakt

New Balance MLSZANTR alltid billig frakt

Filippa K SOFT SCARF Halsduk hyacinth

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Skechers Brilliancy alltid billig fraktNike Tanjun alltid billig fraktAdidas Ace 151 Leather FG AG M alltid billig frakt och Adidas Swift Run AQ0863 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asics Gel-Lyte Runner HN6F0-8873.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas 11PRO FG WC alltid billig frakt

Thomas Sabo bracelet Colourful Stones Smycken

Mer produktinformation
 • Sterling silver, rhodium plated silver
 • Tårdroppe
 • Infattade stenar
 • Mått: 0,10 x 0,12 cm
 • Kipling ART S Handväska active denim

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Puma Solglasögon svart Herraccessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Ace 174 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Herschel Sandford Laptop väskor & Portföljer

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Adidas Element Refine 3 M alltid billig fraktAdidas 10K 293 alltid billig fraktReebok Classic Leather Quilted Pack och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren Silk Narrow Tie Slipsar & Accessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Asics Amplica alltid billig frakt

Emporio Armani FOGLIO Plånbok arancio ciclamino

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Puma Basket Platform Metallic alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kipling CITY PACK S Ryggsäck true röd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDKNY BRYANT SMALL ZIP AROUND Plånbok mocha logo och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sandqvist STIG Ryggsäck svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BECKSÖNDERGAARD Tradition Sjalar & halsdukar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike SB Koston Hypervulc 844447-003 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen 4F D4Z18 OBMH205 Beż alltid billig fraktVidaXL Tvådelad kostym med slips herrar rosa strl. 46New Balance WL574OPS alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tory Burch ROBINSON SLIM CARD CASE Plånbok svart.