Polo Ralph Lauren SADDLE BELT Skärp brun Herraccessoarer Retroklänning 50-tal Audrey, Blå alltid billig frakt

Kipling ART S Handväska true navy

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Sommarklänning Flora, Korall alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Asics Gel-Lyte III HN553-5801 alltid billig fraktTwitterSealskin Badrock Porto herrstorlek M vit 16361348610 och Lexington Home Striped No.1 Sham Vardagsrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Rosherun Wmns 641220-400 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

KYGO ON EAR HEADPHONES Hörlurar storm grå

Herrklocka Ted Lapidus 8101 alltid billig frakt

Skechers GO Mini Flex alltid billig frakt

Baum und Pferdgarten LATONIA Skärp

Palladium Pallabrouse OX Lea alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Servicebyxa Denim från Jobman, herrRoyal RepubliQ THE UNIQUE GIFT BOX SET Plånbok svartPernille Corydon Daylight Necklace 80 cm Smycken och Thomas Sabo ear studs dragonfly Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lacoste BILLFOLD COIN Plånbok svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Asics Frequent Trail alltid billig frakt

Hackett London TACK STITCH KEEPER Skärp svart Herraccessoarer

Skinnväska Shopping - Brun alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ara Nagano HI alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas CF Refresh Mid alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Modern Kameraryggsäck med Överdragsskydd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen New Balance WZANTPG3 alltid billig fraktVidaXL Arbetströjor marinblå armégrön svart 3 st strl. XXLConverse C. Taylor All Star OX Teal Tint 163357C och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rains Tote Backpack Ryggsäckar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Julie Sandlau Perla Butterflies guld Smycken

Komono LEXI Klocka svart rosa

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DEPECHE FASHION FAVORITES SMALL BAG Axelremsväska svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Asics Supersen T623N-9001 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPuma Clyde Script alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS SENOL Skärp medium brun Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Doughnut Ryggsäck grå charcoal Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tamaris 12360220001 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Maxiklänning Frida Linne alltid billig fraktBOSS Business Wear Bow tie fashion Slipsar & AccessoarerDyrberg Kern SINNIA Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Soft Gallery Bed Linen Adult Sovrum.