Le Specs RACKETEER Solglasögon matte svart Herraccessoarer Roeckl CLASSIC Fingervantar saddlebrun

Reebok GL 6000 Out-Färg BD1580 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Doughnut MACAROON Ryggsäck charcoal
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kipling ART MINI Handväska radiant rödTwitterDoughnut MACAROON Ryggsäck seaweed och Liebeskind Berlin BASIC GIGI Plånbok svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Superfly 6 Club CR7 Fgmg alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Maria svart POPPY EARRING Örhänge guld-colouröd

Tory Burch LOGO CIRCLE EARRING Örhänge guld-colouröd

Kipling DEFEA UP Handväska true beige

Adidas V Racer TM II alltid billig frakt

Adidas Terrex Tracerocker CM7593 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Keds Deck Mono Pale alltid billig fraktAdidas Nova Cushion W alltid billig fraktConverse Chuck Taylor All Star Pro 159575C och Puma R698 Trinomic 359314-02 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Air Pernix 818970-100 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tiger of Sweden THEM Slipsar & Accessoarer

Asics Fuze X Rush alltid billig frakt

Patrizia Pepe BORSA BAG Axelremsväska guld rosa\moon sand

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Asics Curreo II alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 150, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas ZG Bounce Trainer alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Superdry DIAMOND TARP BACKPACK Ryggsäck svart HerraccessoarerBOSS Business Wear Layne Slipsar & AccessoarerAxel Ryggsäck för Kamera och Utrustning - Grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DAY Birger et Mikkelsen BUBBLE CROSS Axelremsväska svart

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ben Sherman Klocka brun Herraccessoarer

Pieces PCBAYA DAILY BAG Handväska cognac

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DC Trase TX SE alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Element Refine 3 M alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterS. Oliver 544107 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste BAG Shoppingväska svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Puma Fenty Surf Slide Wns BY Rihanna.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Hypervenom Phelon Iii TF M alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Armani Exchange Axelremsväska navy HerraccessoarerAnderson's STRECH BELT Flätat skärp off vit HerraccessoarerAnderson's STRECH BELT Flätat skärp blå grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tamaris Pepper alltid billig frakt.