Kreafunk AGROOVE Övrigt svart Geox Koleos A alltid billig frakt

Reebok CL Nylon Slim Mesh alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Puma Trinomic XT 1 Elite alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Skechers Satisfaction Flesh PointTwitterMarc O'Polo BELT BAG Bältesväska authentic cognac och BOSS SIMO Skärp svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Clarks Arla Glison alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Carinii B4631E50000POLD12 alltid billig frakt

Doughnut MACAROON Ryggsäck svart

Adidas Cloudfoam Pure alltid billig frakt

Zign Portfölj Datorväska brun Herraccessoarer

Adidas X_PLR B37439 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Tory Burch LACQUEröd RAISED LOGO STUD Örhänge new ivory tory guld-colourödAdidas Seeley Court alltid billig fraktAdidas Madoru 2 W alltid billig frakt och Puma Carson Runner Glitch Wns alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sommarklänning Maria, Ljusblå alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Royal RepubliQ EXPLORER Necessär svart

Nike Wmns Roshe One LX alltid billig frakt

Ben Sherman Klocka brun Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Emporio Armani BASE TIE Slips grå Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Carhartt WIP KICKFLIP BACKPACK Ryggsäck mulberry, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

JBL E45 ON-EAR BT HEADPHONE Hörlurar vit Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Thomas Sabo ear studs Circles Large SmyckenTiger of Sweden TORRIS Slipsar & AccessoarerPolo Ralph Lauren BLEND SEASONLESS SIGNATURE Halsduk röd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Court Royale Canvas alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Doughnut CHRISTOPHER Ryggsäck brick Herraccessoarer

Balklänning med grön detalj alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Guess ELLIANA Bältesväska vit 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas X 183 IN J alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDC Studio Mid alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

MyMo Kugrönväska rosa guld

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Wrangler Kelly Indigo Sabot WL171683.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas ZX 500 Rita alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Kaishi Print alltid billig fraktLancel ENVELOPPE CARD HOLDER Plånbok rosa röd svartDKNY BRYANT SMALL ZIP AROUND Plånbok mocha logo och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Tvådelad herrkostym strl. 52 ljusgrå.